Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
54
Vélemények
27
Képek
15
Videók
Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó
 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Végre egy folytatás, amire nem mondhat az ember semmit, amit az elsőre ne mondhatott volna. Se nem jobb, se nem rosszabb, az első sikeres volt és nem változtattak semmit.

 
dulkap   2016. 01. 24.

Az első rész jobban tetszett humor szempontjából, de azért ez is vicces volt. Látványilag ez erősebb volt, talán azért mert horrorisztikusabb volt az elődjénél. Ha gyerekfilmként nézek rá, időnként talán túlságosan is ijesztő, hasonlóan a Rém rom-hoz. De szerethető karakterek és kicsit másabb, mint a többi rajzfilm.


 
Bogi87   2016. 06. 05.

A Hotel Transylvania 2 tudta hozni ugyanazt a szìnvonalat, amit az első rèsznèl màr megszokhattunk, a film tele van jobbnàl jobb poènokkal.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy az első rész tetszett-e jobban, mind a kettő film önmagában szuper. A folytatásfilmben egy egészen új történetet ismerhettünk meg, amely szerencsére nem az első rész poénjaiból táplálkozott.

 
citizenfour99   2016. 04. 01.
Gyengécske, hullámvölgyes

Az eleje baromi jól indult, sokat nevettem, majd a közepe kissé ellaposodott, és a vége ismét nagyon király lett, az első részhez viszonyítva, viszont mindenképp gyenécske volt. Nagyvonalakban. A történetben tetszett, hogy végre valakik, manapság egyre többen, nem apple termékeket promotálltak, hanem androidos cuccokat, sony telefon, aio vagy milyen laptop, android csengőhang stb.., viszont az nem tetszett annyira, hogy egyáltalán ezt az okos világot bele szőtték a történetbe, sokat nem dobott a humor faktoron, meg hát nem is kell a fiatalokkal gyermekkoruk óta ezt a "okos-társadalmat" promotállni. A kategóriát nem igazán tudtam belőni, hogy melyik korosztályt szerették volna megcélozni, de ... több»

Adam Sandler
Kevin James
Kevin James
Selena Gomez
Adam Sandler
Kevin James
 
A gyerekek valószínűleg élvezni fogják a Hotel Transylvania 2-t, mert szerethetőek a karakterei, kedves a mondanivalója és képes viszonylag impulzív maradni. Viszont szomorú, hogy ennél nem volt képes többre, pedig minden adott volt hozzá és tudjuk, hogy nem lehetetlen a feladat ebben a műfajban, mert tárt már elénk ennél számtalanszor minőségibb történeteket is az animációs világ. több»
 
Akinek tetszett az első rész, annak kötelező. A kicsiknek valószínűleg bejön majd, nem fognak csalódni. Egy ügyes tollú íróval a harmadik rész akár ütős is lehet, mert ez csak rendben van. több»
 
A Hotel Transylvania második része teljesen fogyasztható, nézhető darab, de a teljesen felesleges és funkciótlan folytatások táborát erősíti. Egyszer unaloműzésként meg lehet nézni, de nagy fordulatokra és forradalmi mondanivalóra ne számítson senki. több»

A film 368 071 422 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

Az eredeti hangok közül egyen kellet változtatni az első részhez képest: CeeLo Green ellen eljárás folyt szexuális bántalmazás vádjával, így ebben a filmben a múmia hangját Keegan-Michael Key adta.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Sony Pictures Animation stúdió 10. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Drakula nagypapa legközelebbi "segèdjèt" Bèlànak hìvjak, ìgy tisztelegtek az alkotòk Lugosi Béla előtt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.