Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
55
Vélemények
27
Képek
15
Videók
Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Eddig,és ne tovább!Ahogy a Columbo egyik részében a gonosz gyilkos mondja.Ez még rendben volt,de itt le kell zárni,mert ellaposodna! Vicces,és aranyos kis családi mese !

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Végre egy folytatás, amire nem mondhat az ember semmit, amit az elsőre ne mondhatott volna. Se nem jobb, se nem rosszabb, az első sikeres volt és nem változtattak semmit.


 
dulkap   2016. 01. 24.

Az első rész jobban tetszett humor szempontjából, de azért ez is vicces volt. Látványilag ez erősebb volt, talán azért mert horrorisztikusabb volt az elődjénél. Ha gyerekfilmként nézek rá, időnként talán túlságosan is ijesztő, hasonlóan a Rém rom-hoz. De szerethető karakterek és kicsit másabb, mint a többi rajzfilm.

 
Bogi87   2016. 06. 05.

A Hotel Transylvania 2 tudta hozni ugyanazt a színvonalat, amit az első résznél már megszokhattunk, a film tele van jobbnál jobb poénokkal.

 
Mavil   2016. 06. 09.

Nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy az első rész tetszett-e jobban, mind a kettő film önmagában szuper. A folytatásfilmben egy egészen új történetet ismerhettünk meg, amely szerencsére nem az első rész poénjaiból táplálkozott.

Adam Sandler
Kevin James
Kevin James
Selena Gomez
Adam Sandler
Kevin James
 
A gyerekek valószínűleg élvezni fogják a Hotel Transylvania 2-t, mert szerethetőek a karakterei, kedves a mondanivalója és képes viszonylag impulzív maradni. Viszont szomorú, hogy ennél nem volt képes többre, pedig minden adott volt hozzá és tudjuk, hogy nem lehetetlen a feladat ebben a műfajban, mert tárt már elénk ennél számtalanszor minőségibb történeteket is az animációs világ. több»
 
Akinek tetszett az első rész, annak kötelező. A kicsiknek valószínűleg bejön majd, nem fognak csalódni. Egy ügyes tollú íróval a harmadik rész akár ütős is lehet, mert ez csak rendben van. több»
 
A Hotel Transylvania második része teljesen fogyasztható, nézhető darab, de a teljesen felesleges és funkciótlan folytatások táborát erősíti. Egyszer unaloműzésként meg lehet nézni, de nagy fordulatokra és forradalmi mondanivalóra ne számítson senki. több»

A film összbevétele 474 800 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 368 071 422 forintot termelt.

 

A vámpír tábor főépületét az egyik Thomas Kinkade festményen szereplő épületről mintázták.

(Thibo84)
 

Mel Brooks Vlad hangját a nagyapja hangjára alapozta.

(Thibo84)
 

Jon Lovitz az első filmben Quasimodonak adta a hangját, ebben a filmben az Operaház fantomjának.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.