Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó (2015)

Hotel Transylvania 2
Filmadatlap
 
29
Szereplők
56
Vélemények
27
Képek
15
Videók
Hotel Transylvania 2: Ahol még mindig szörnyen jó

Galéria (27)

Adam Sandler
Kevin James
Kevin James
Selena Gomez
Adam Sandler
Kevin James

Videók (15)

 
dailyfilmsan   2020. 11. 17.

legújabb vélemény

0

A Hotel Transylvánia első részéből megismert karakterek borzolják a kedélyeket a folytatásban is. Itt kevesebb a miszticizmus, inkább a joly joker banális, minden családi életben felmerülő konfliktus-zsákból húztak egyet a készítők, és voala, megkapt... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

Végre egy folytatás, amire nem mondhat az ember semmit, amit az elsőre ne mondhatott volna. Se nem jobb, se nem rosszabb, az első sikeres volt és nem változtattak semmit.

 
Bogi87   2016. 06. 05.

1

A Hotel Transylvania 2 tudta hozni ugyanazt a színvonalat, amit az első résznél már megszokhattunk, a film tele van jobbnál jobb poénokkal.

 
dulkap   2016. 01. 24.

0

Az első rész jobban tetszett humor szempontjából, de azért ez is vicces volt. Látványilag ez erősebb volt, talán azért mert horrorisztikusabb volt az elődjénél. Ha gyerekfilmként nézek rá, időnként talán túlságosan is ijesztő, hasonlóan a Rém rom-hoz. De szerethető karakterek és kicsit másabb, mint a többi rajzfilm.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

0

Eddig,és ne tovább!Ahogy a Columbo egyik részében a gonosz gyilkos mondja.Ez még rendben volt,de itt le kell zárni,mert ellaposodna! Vicces,és aranyos kis családi mese !

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy az első rész tetszett-e jobban, mind a kettő film önmagában szuper. A folytatásfilmben egy egészen új történetet ismerhettünk meg, amely szerencsére nem az első rész poénjaiból táplálkozott.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

0

Méltó folytatása Dractata történetének. Ez a rész főleg gyerekcentrikus. Dennisre a félvámpírkárra öszpontosít és a családi perpatvarokra, a másság elfogadására. Humorban itt sincs hiány. Imádtam ahogy próbálták Dennisből a kis túrájukon kihozni a vámpírkát.

A film összbevétele 474 800 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 368 071 422 forintot termelt.

 

A vámpír tábor főépületét az egyik Thomas Kinkade festményen szereplő épületről mintázták.

(Thibo84)
 

Mel Brooks Vlad hangját a nagyapja hangjára alapozta.

(Thibo84)
 

Jon Lovitz az első filmben Quasimodonak adta a hangját, ebben a filmben az Operaház fantomjának.

(Thibo84)
 

Nagylábú egy német csapatban focizik. A másik csapat pólójának viseletéből kiderül, hogy az egy argentin csapat. Németország és Argentína szokásos riválisok szinte minden világkupán.

(Thibo84)
 

Jonathan vámpírruhája Gary Oldman idős Drakulája (a Drakula (1992) című filmből) szerint készült.

(Thibo84)
 
A Hotel Transylvania folytatásától pontosan azt kapjuk, amiért az első részt is megszerettük: imádnivaló karaktereket, szuper poénokat és remek animációs élményt. több»
 
A gyerekek valószínűleg élvezni fogják a Hotel Transylvania 2-t, mert szerethetőek a karakterei, kedves a mondanivalója és képes viszonylag impulzív maradni. Viszont szomorú, hogy ennél nem volt képes többre, pedig minden adott volt hozzá és tudjuk, hogy nem lehetetlen a feladat ebben a műfajban, mert tárt már elénk ennél számtalanszor minőségibb történeteket is az animációs világ. több»
 
Adam Sandler bármiből kiszívja az életet, így a Hotel Transylvania folytatása is vérszegényebb lett, mint elődje. több»