56% 51 szavazat
Casper 2. - Szellemes kezdetek

Casper 2. - Szellemes kezdetek

Casper: A Spirited Beginning
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
34
Szereplők (34)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A kedves kis szellemlénynek, Caspernek új ellenségei támadnak a gonosz Kibosh és inasa, Sni személyében. Szerencsére Casper egy emberi lénnyel is összebarátkozik, aki segítségére siet hősünknek.

(erare)

Rendező: Sean McNamara
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1997.09.09.
Több
 
2020.12.17 Timon

legújabb vélemény

Amikor először láttam, nem tudtam, hogy folytatás, mert random leadta a tévé, viszont valahogy eszeveszettül viccesnek tartom. Már kezdve ott, hogy a szellemek humorosak, innentől már csak kreativitás kérdése volt, és a kis eltévedt szellemecske egész jól elvolt az emberekkel... Vígjátéknak szerintem nem rossz.

0
 
2016.01.16 esfworld

A CGI rosszabb, mint az első résznél és a hangulat is lankadt, de alapjába véve egy jó kis szórakoztató humoros családi film. Mondjuk, azért sok mindenre nem emlékszem.

0
 
2016.02.29 avatar123

Valahogy sose értettem, hogy lehet az, hogy egy folytatás ennyire rosszra sikerüljön az előzőhöz képest. Nem csupán a forgatókönyvre gondolok, hanem a technikai kivitelezésre. Ez a vizuális világ egyszerűen kínos. Rossz nézni.

0
 
2019.07.02 petresku

Hát, én az első részt nagyon szerettem és aranyos filmnek tartottam. Nagyon eredetinek gondolom az ötletet a mai napig. De ez a folytatás szerintem eléggé gyengére sikeredett. Azt hiszem, ezt már tényleg csak a fiatalabb generáció tudná értékelni, mi... Több

0