Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak (2012)

Hotel Transylvania
Filmadatlap
 
31
Szereplők
71
Vélemények
44
Képek
3
Videók
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Galéria (44)

Videók (3)

 
Artemisia   2022. 03. 14.

legújabb vélemény

6
Rémmese

Genndy Tartakovsky olyan meghatározó rajzfilmsorozatok után, mint a Dexter laboratóriuma, a Szamuráj Jack vagy a Csillagok háborúja: Klónok háborúja után első egész estés filmjeként készítette el a Hotel Transylvaniát. Korábbi műveivel már bizonyítot... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

Érdekes helyzetet teremt a mesefilm, melyből a megoldás poénokon keresztül vezet. A kiinduláskor már eleve fordított világ tárulkozik elénk. Jó mesének tartom.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

0

Jó poénnak a kedvenc vígjáték színészeim adták a hangjukat, néha kicsit erőltetett. De nagyon pörgős a karakterek megformálása nagyon tetszett és maga a történet is egészen jó.

 
Varga_Júlia   2020. 08. 06.

0

Jó humorú, jó tempójú, felnőtt fejjel is tökéletesen élvezhető animáció, ami tele van egy csomó pici geggel és jelenettel, amik már önmagukban is rettentő szórakoztatóak – és ez szerencsére igaz a folytatásokra is. Szépen adagolták benne a vizuális h... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Horror animációs mese? Csúcs! Minden képsora szórakoztató,és fantasztikusak a szinkronhangok,bár azt mondják a 70-80-as évekhez csappant a minőség,azért ma is nagyon el tudják találni! Aranyosak,szerethetőek a karakterek. Ajánlott kategória!

 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

1

Mindenkinek kijár egy kis kikapcsolódás, ebbe a mindenkibe beletartoznak a szörnyek is... De nincsenek is szörnyek, vagy csak egy olyan eldugott helyen pihennek, ami emberek számára tabu. Valószínű egy ilyen párbeszéd szülhette ezt a fordított szemsz... több»

 
Bogi87   2016. 05. 30.

0

Kedves, humoros animàciòs film, ami valamennyi korosztàly szàmàra kitűnő szòrakozàst biztosìt.

A film összbevétele 358 375 603 dollár volt (imdb.com).

 

A film elkészítését már 2006-ban tervbe vették, de hat év kellett hozzá, hogy meg is valósuljon.

(Bogi87)
 

A film vége felé az emberek, akik vámpírnak öltöztek, köpenyük segítségével biztosítják a megfelelő árnyékot Drakula gróf részére. Miközben ő végigsuhan alattuk, az egyik ember odakiált neki, hogy "Fuss, Darkula, fuss!" Ez utalás, paródiája a Forrest Gump c. filmnek.

(Bogi87)
 

A repülőgépes jelenet egyben az Alkonyat című film kiparodizálása is. "- Figyu! Régóta szeretnél vámpír lenni? - Hát ezért rossz az imidzsünk, felháborító."

(Bogi87)
 

Adam Sandler ennek az animációs filmnek köszönheti, hogy díjat nyert a Kid’s Choice Awardon, mint a Kedvenc Animációs Film-Szereplő Hang.

(Bogi87)
 

A film egyes források szerint 85, míg más források szerint 104 millió dollárból készült el. Bevétele kb. 347 millió dollárra rúgott.

(Bogi87)