Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
69
Vélemények
44
Képek
3
Videók
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak
 
Daenerys04   2019. 11. 22.

legújabb vélemény

csak ajánlani tudom :D

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Érdekes helyzetet teremt a mesefilm, melyből a megoldás poénokon keresztül vezet. A kiinduláskor már eleve fordított világ tárulkozik elénk. Jó mesének tartom.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Jó poénnak a kedvenc vígjáték színészeim adták a hangjukat, néha kicsit erőltetett. De nagyon pörgős a karakterek megformálása nagyon tetszett és maga a történet is egészen jó.

 
Bogi87   2016. 05. 30.

Kedves, humoros animàciòs film, ami valamennyi korosztàly szàmàra kitűnő szòrakozàst biztosìt.

 
Deku   2017. 07. 10.

Ez már elég vegyes lett és érdekes. Az, hogy animációs film és horror témát dolgoz át vígjátékos mesés formába ez nagyon bejött. Humoros nagyon és aranyos is. Minden karakter szerethető.

A film összbevétele 358 375 603 dollár volt (imdb.com).

 

A film elkészítését már 2006-ban tervbe vették, de hat év kellett hozzá, hogy meg is valósuljon.

(Bogi87)
 

A film vége felé az emberek, akik vámpírnak öltöztek, köpenyük segítségével biztosítják a megfelelő árnyékot Drakula gróf részére. Miközben ő végigsuhan alattuk, az egyik ember odakiált neki, hogy "Fuss, Darkula, fuss!" Ez utalás, paródiája a Forrest Gump c. filmnek.

(Bogi87)
 

A repülőgépes jelenet egyben az Alkonyat című film kiparodizálása is. "- Figyu! Régóta szeretnél vámpír lenni? - Hát ezért rossz az imidzsünk, felháborító."

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.