Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Casper
 
Deku   2017. 09. 13.

Nem találok megfelelő kifejezést erre a filmre. Legalábbis nem tudom mit mondjak. Elképzelhetetlenül nem jött be ez a film és ez nagy szó. Rémes cselekménye volt és gyenge is a szereposztás.

 
Thibo84   2016. 06. 22.

Egy aranyos, ugyan akkor vicces film. Minden korosztálynak ajánlott.


 
TribeBubu   2017. 05. 25.

Jópofa, szomorkás kis átirata a régi rajzfilmnek (az eredetit valamiért sosem szerettem.) Nem egy kiemelkedő feldolgozás, de szép történetet találtak ki hozzá, a zene pedig egyenesen gyönyörű, ez pedig sokat dob a hangulatán. Halloweenre tökéletes családi film.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Nagyon édes film egy gyermekszellem kalandjairól és hogy miken kell átmennie egy hogy végülis rájöjjön hogy ki is ő valójában és miként vált szellemmé. Homoros és érzelmes film. Gyönyörűen megoldották a szellemek jeleneteit is, ahhoz képes hogy milyen régi film. Látványos.

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

Főleg csak a nosztalgiafaktora miatt imádom ezt a filmet. Annó még autósmoziba néztük a családommal. Emlékszem nem láttam ki a kocsiból így előreültettek a kocsiban egy pokrócra a sebváltóra :) Aranyos történet.

 
Mára már az animáció olyan szintre emelkedett, amellyel ez a film nem tud versenyezni, viszont annyi báj és gyermeki ártatlanság van benne, amellyel semmilyen CGI orgia sem tud felérni. Old school alkotás ez a maga műfajában, de a jobbik fajtából, kár lenne kihagyni az életünkből! több»
 

A filmben feltűnik Dan Aykroyd, mint Dr. Raymond Stantz (a Szellemírtókban Aykroyd karakterének neve). A színész nemcsak a Szellemírtókbeli ruhájával utalt korábbi filmjére, hanem egy mondattal is: "How you gonna call? Someone else!"(A magyar szinkronban úgy szerepelt: "Tudják kit hívjanak? Valaki mást!")

(ArpiHajdu és Réci )
 

1995-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ez volt az első mozifilm, amelynek a címét egy számítógéppel animált karakter adta.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.