Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Vélemények: Casper (1995)

 
sabnock666   2019. 09. 08.

legújabb vélemény

Idegesítő,unalmas,és rémesen összefércelt munka. A gyermekemmel néztem,mikor kb öt éves volt,de még ő is unta. Talán többet nem is kell,hogy mondjak.

 
Deku   2017. 09. 13.

Nem találok megfelelő kifejezést erre a filmre. Legalábbis nem tudom mit mondjak. Elképzelhetetlenül nem jött be ez a film és ez nagy szó. Rémes cselekménye volt és gyenge is a szereposztás.


 
Thibo84   2016. 06. 22.

Egy aranyos, ugyan akkor vicces film. Minden korosztálynak ajánlott.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

Nagyon édes film egy gyermekszellem kalandjairól és hogy miken kell átmennie egy hogy végülis rájöjjön hogy ki is ő valójában és miként vált szellemmé. Homoros és érzelmes film. Gyönyörűen megoldották a szellemek jeleneteit is, ahhoz képes hogy milyen régi film. Látványos.

 
TribeBubu   2017. 05. 25.

Jópofa, szomorkás kis átirata a régi rajzfilmnek (az eredetit valamiért sosem szerettem.) Nem egy kiemelkedő feldolgozás, de szép történetet találtak ki hozzá, a zene pedig egyenesen gyönyörű, ez pedig sokat dob a hangulatán. Halloweenre tökéletes családi film.

 
Owotonor   2019. 02. 01.

Nagyon szerethető kis film volt, humoros, érzésekkeli és nagyon hangulatos alkotás, szép helyen játszódott.

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

Főleg csak a nosztalgiafaktora miatt imádom ezt a filmet. Annó még autósmoziba néztük a családommal. Emlékszem nem láttam ki a kocsiból így előreültettek a kocsiban egy pokrócra a sebváltóra :) Aranyos történet.

 
wooderman   2016. 06. 20.

Nagyon aranyos családbarát és gyermekbarát vígjáték minden karaktere igen vicces, semmi ilyesztő nincs benne , igy akár a legkisebbeket is lekötheti. :)

 
esfworld   2016. 01. 16.

Nagyon szép kis története van, külön vicces az elején a Szellemírtókos crossover. Amikor megy a TV-ben akkor mindig megnézem, ugyanolyan élvezetes, mint régen.

 
one1970   2015. 07. 26.

Régen mindig Casper történeteivel ijesztgettek, de amint megláttam ezt a filmet, rájöttem hogy ő egy nagyon rendes, aranyos szellem :) Nagyon jó film, mindenképp érdemes megnézni!

 
Beuszi   2017. 02. 25.

Caspeeeer, nagyon szerettem gyerekkoromban ezt a filmet, miután láttam mindent gyűjtöttem, ami Casperrel kapcsolatos volt. Nagyon szép kis mese, aranyos történet. Még ma is szívesen gondolok vissza rá.

 
Szorcsik   2016. 12. 02.

Kiskorom nagy kedvence volt a Casper, emlékszem mindent gyűjtöttem, ami Casper-es volt. Nagyon jól kidolgozottak a karakterek, tele van humoros jelenetekkel a film. Gyereknek, felnőttnek egyaránt jó választás.

 
T.Andras   2017. 08. 28.

Nagyon imádtam a filmet fiatal koromban, csomószor megnéztem, kívülről fújom a mai napig. Ez egy igazán bájos és szórakoztató film a család minden tagja számára.

 
Fintil   2016. 07. 08.

Kedves kis történet a barátságos szellemről. Nem is gondolná az ember, hogy 1995-ös alkotásról van szó. Christina Ricci a kedvenc gyerekszínészem, alakítása itt is hibátlan. A film azért jó, mert a sok poén mellett valódi üzenettel és erős érzelmi töltettel rendelkezik. Aki még nem látta mindenképp pótolja!

 
KATE   2015. 06. 12.

Hatalmas klasszikus, ami még a CGI korszak hajnalán készült. Hallatlanul drága lehetett a szellemeket a képernyőre varázsolni. A film varázsról egyrészt a szellemek, másrészt Christina Ricci remek alakítása gondoskodik. Van ebben a produkcióban valami, ami megérint. Az erős érzelmi töltet mellett a főszerep a komédiáé, éppen ezért remek családi film a Casper.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.