Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Dr. Dolittle (1998)

Doctor Dolittle
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Dr. Dolittle
 
indingo   2017. 10. 30.

Valahogy itt még Eddie Murphy is elviselhető volt. Maga a története eléggé gyerekes, persze ők a fő célpont. Egyszerű, kedves, néhol humoros történet.

 
Deku   2017. 09. 14.

Ez a film már akkor halálra volt ítélve amikor kitalálták. Egyszerűen nincs az ilyennek létjogosultsága szerintem. Ezen én nem tudtam szórakoztatni magam, ez pedig nem jó.


 
Lamboh   2017. 10. 15.

Régi szép idők. Gyerekkoromban a legnagyobb vágyam volt, hogy értsek az állatok nyelvén - hozzáteszem, még azóta sem mondtam le erről az álomról ;)

 
Szilonka   2017. 10. 17.

Amikor ment a film évekkel ezelőtt kedveltem, persze egy gyereket lenyűgöz a sok állat. Mára már Eddie Murphy a nem kedveltek színészek közé tartozik nálam és ez kihat a filmre is.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Vicces, ahogy az állatok beszélnek benne. Szerintem hatalmas ötlet volt ez a készítők részéről és nem csak nekem tetszett ez benne. Dr. Dolittle színészválasztása meg zseniális volt.

 

A film teljes bevétele 294,4 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

1998-ban a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A produkciós költségek kicsivel több, mint 71M $-t tettek ki. Ennek az összegnek a dupláját kereste meg (144M $) csak az USA-ban.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.