Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
53
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 30.

Az első két résznél meg kellet volna állni. Sose értem, hogy egy népszerű filmet miért nem lehet elengedni. Miért kell újabb és újabb bőrt lehúzni róla, úgy hogy nincs történet.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon tetszik ahogy továbbfűzik az eseményeket. Mindig is kedveltem a kislányt és most hogy felnőtt és neki is megvan az a képessége mint az apjának átveheti a stafétabotot. Eleinte vívódik ő is és el akarja titkolni, de végülis rájön hogy ez a képessége csak előnyére válik és jóra kell használnia. A romantikus szál is tetszett, de nem értem akkor sem miért kell minden filmben minimum egy csókjelenetXD


 
NFG   2018. 03. 31.

Na ez már nagyon gyenge lett, nem kellett volna megcsinálni! Teljesen elkanyarodott a az eredeti történettől! Bár a tinédzsereket lehet inkább megfogni vele!

 
Csillagpor   2018. 10. 06.

Az első kettő film még nagyon jól sikerült, de ezt a harmadik részt nemtudom miért kellett megcsinálni. Ennyiszer nem lehet már tökéletesen kivitelezni a majdnem azonos történetet. A főszereplő kislány egyszerűen nem bírta már elvinni a hátán ezt a kevéske történetfonalat úgy, hogy az sikeres legyen...sajnos.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.