Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
16
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2020. 01. 29.

legújabb vélemény

Szegény azóta már elhunyt kicsi huszár parádésan hozta a félénk maci hangját, szerintem nem sokkal marad el az első résztől, bár néha érződött az erőlködés. Nekem akkor is az első rész marad az etalon!

 
indingo   2017. 10. 30.

Hozta az első rész színvonalát. Helyes a története, bár eléggé kiszámítható. Ami tetszett, hogy az állatok nagyon természetesen hatnak, ahogy beszéltek.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon aranyos film lett sok poénnal, de az első rész nyomába sem ér. A maci karaktere nagyon sokszínű és vicces és poén ahogy randizni próbál, de elég kevéske a film története. Kb annyi hogy meg akarják menteni az erdőt és ehhez egy veszélyeztetett faj jelenlétére van szükség. Kicsit csavarhattak volna valamit a sztorin.

 
Norbert93   2019. 07. 12.

A maga módján szórakoztató, bugyuta vígjáték, amivel bár kellemesen telhet az idő, ahhoz már kevés, hogy ténylegesen jó filmként kategorizáljam.

 
VFTS   2016. 08. 06.

Egy kicsivel mér gyengébb volt, mint az első rész, de még teljesen nézhető.

Eddie Murphy
Eddie Murphy
Kyla Pratt
Eddie Murphy
Kristen Wilson
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy

A film összbevétele 176 104 344 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén a két bocs Little Bart és Honey Bear, mindketten a grizzly idomár medvéi. Miután a rendező látta őket, eldöntötte, hogy a zárójelenetben ők szerepelnek majd.

(VFTS)
 

Amikor Mr. Potter (Jeffrey Jones) felhívja a tudakozót és megkérdezi Dr. Dolittle számát, azt mondja "Nem Stuart Little, Dolittle." Ez azért ironikus, mert pár évvel korábban Jeffrey Jones szerepelt a Stuart Little-ben.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.