Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Malac a pácban (2006)

Charlotte's Web
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Dakota Fanning
Kevin Anderson
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning
Dakota Fanning

Videók (1)

 
Klauka89   2021. 10. 30.

legújabb vélemény

0
A barátság csodája

Egy végtelenül kedves és bájos történet a barátságról, az elszántságról, kitartásról és az egymásért hozott áldozatokról. Egy a legtöbb ember által utált rovart, a pókot, Charlottot kedvesnek, odaadónak és igaz barátnak mutatja. A pók ijesztő, és a mese alapján mégis hűséges, és mindent megtesz azért, hogy Wilburből ne legyen karácsonyra füstölt sonka. A meseváltozata is nagyon megnyerő volt 1973-ból, de ez nekem még jobban tetszett.

 
Cirmici   2016. 02. 04.

0

Annyira cuki ez a kismalac. Szerintem vicces, de ugyanakkor szívszorító is, hogy valóban mit érezhetnek a kis állatkák, akik tudják, hogy a gazda mit tesz majd velük.

 
scroll35   2015. 01. 03.

0

Megmondom őszintén, hogy én személy szerint a Babe-et jobban szeretem, az egy sokkal szívhez szólóbb, mégis kevésbé melodramatikus történet. Kevésbé gyermeteg és szerintem sokkal barátibb minden korosztály számára. Nem biztos, hogy jogos ez az összehasonlítás, de szerintem ennek tükrében lehet csak értékelni ezt a filmet.

 
emiel   2018. 10. 28.

0

Hihetetlenül aranyos mese, nagyon élveztem, mert úgy tudott kikapcsolni, hogy bármilyen durvulást vagy erőszakot...vagy csak épp obszcén poénoktól mentes filmet láthattam. Dakota Fanning már itt nagyon tehetséges volt, örülök is, hogy nem kallódott e... több»

A film összbevétele 144 877 632 dollár volt (imdb.com).

 

Elővigyázatossági okokból a film elkészült kópiáit "Szalonna" címmel szállították a célállomásra.

(rbernadett)
 

Összesen 47 malacot használtak a forgatáson, ugyanis a malacok olyan gyorsan nőttek, hogy folyamatos utánpótlásra volt szükség.

(rbernadett)
 

Tim Burton visszautasította, hogy leforgassa ezt a filmet, inkább a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2007) című film rendezését választotta.

(rbernadett)
 

A két varjú neve, Elwyn és Brooks, ami utalás a író, E.B. White teljes nevére.

(rbernadett)