Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

Ötletes vígjáték, bár van benne egy-két a vallást kicsit sértő poén. A szereplők remek érzékkel nyúltak a szerepükhöz.

 
Curacao86   2015. 05. 13.

Szórakoztató, vicces vígjáték, némi tanulsággal, minden korosztálynak, jó szereplőkkel és sztorival. Felesleges a vallásba vagy színészi alakításokba belemenni. Vannak benne kevésbé ismert arcok is (pl. Wanda Sykes), de természetesen Morgan Freeman, ... több»


 
T.Andras   2017. 08. 28.

Nagyon bájos, kedves kis vígjáték, melyet sokszor láttam már a családdal és mindenkinek nagyon tetszett. Tökéletes választás egy könnyed kis kikapcsolódáshoz.

 
Szeky   2015. 05. 10.

Evan, nem érdemelt volna meg szerintem egy külön filmet. Valamiért olyan érzésem van, mintha még egy bőrt lehúztak volna a Minden6ó c. filmről. Evan ugyanúgy szerepelt abban is, sőt Morgan Freeman ugyanúgy Istent játszott. Ettől függetlenül egyszer m... több»

 
keepingboy86   2015. 02. 05.

Morgan Freeman, mint Isten, ismét? Ezt meg kell nézni. :) Remek, humoros kis mozi, nem fog csalódást okozni annak, aki rászánja magát.

 
gotencha   2015. 02. 19.

Noe bárkájának különös feldolgozása, de nagyon szórakoztató. Morgan Freeman nem okoz csalódást, ahogy Steve Carell sem, nagyon jó színészi játékot láthatunk.

 
ZsoltSon   2015. 08. 18.

Nem egy igazán erős film, inkább közepes. Kissé lassú egy kicsit unalmas is. Már eleve az alapötlet gyengének hangzik, és a megvalósítás sem túl ötletes. Van pár jó poén, de nagyjából ennyi. A színészeket nem érheti negatív kritika, ők minden tőlük telhetőt megpróbáltak, egyszerűen a forgatókönyvben nem volt több.

A film összbevétele 173 418 781 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 165. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Több esetben is két nőstény állatot használtak a forgatás során, ugyanis sokkal biztonságosabb velük dolgozni, mint a hímekkel.

(ps)
 

A fát szállító autók oldalán ez olvasható: (800)-GO-4-WOOD. A felirat a gofer fára utal. A go-4 egybeolvasva angolul gofour, a wood pedig fa. A Biblia szerint Noé is gofer fából készítette a bárkát.

(ps)
 

A film forgatás alatt igyekeztek környezettudatosak lenni. A stáb minden tagjának szolgáltattak egy biciklit, így ezzel tudtak közlekedni a forgatás helyszínén.

(ps)
 

Evan kocsijának a rendszáma GEN 614, ami utalás a Biblia Genezis (Mózes első könyve) hatodik részének tizennegyedik versére, ahol ez olvasható: "Csinálj magadnak bárkát gófer fából, rekesztékeket csinálj a bárkában, és szurkozd meg belől és kivűl szurokkal."

(ps)
 

Evan az első faszállítmányt az Alpha and Omega Hardware cégtől kapja. Ez utalás a Bibliára, ahol azt olvashatjuk, hogy Isten az alfa és az omega.

(ps)
 

Evan bárkáján a tetőt nem fejezték be a stúdióban, inkább CGI technológiával oldották meg a hiányzó részeket.

(ps)
 

Evan gyerekei (Dylan, Jordan és Ryan) a neveiket Michael Bostick, a producer gyerekei után kapták.

(ps)
 

Ez volt Harve Presnell utolsó filmje.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.