Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

Ötletes vígjáték, bár van benne egy-két a vallást kicsit sértő poén. A szereplők remek érzékkel nyúltak a szerepükhöz.

 
Curacao86   2015. 05. 13.

Szórakoztató, vicces vígjáték, némi tanulsággal, minden korosztálynak, jó szereplőkkel és sztorival. Felesleges a vallásba vagy színészi alakításokba belemenni. Vannak benne kevésbé ismert arcok is (pl. Wanda Sykes), de természetesen Morgan Freeman, a Minden6ó Isten a legjobb az egészben! No meg persze Steve Carell sem elhanyagolható, őt ebben a filmben kedveltem! :)


 
T.Andras   2017. 08. 28.

Nagyon bájos, kedves kis vígjáték, melyet sokszor láttam már a családdal és mindenkinek nagyon tetszett. Tökéletes választás egy könnyed kis kikapcsolódáshoz.

 
Szeky   2015. 05. 10.

Evan, nem érdemelt volna meg szerintem egy külön filmet. Valamiért olyan érzésem van, mintha még egy bőrt lehúztak volna a Minden6ó c. filmről. Evan ugyanúgy szerepelt abban is, sőt Morgan Freeman ugyanúgy Istent játszott. Ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni azért. Modern kori feldolgozás, melyet a Noé bárkája ihletett. Szerintem ez sokkal jobb, mint a Noah c. szörnyűség!

 
keepingboy86   2015. 02. 05.

Morgan Freeman, mint Isten, ismét? Ezt meg kell nézni. :) Remek, humoros kis mozi, nem fog csalódást okozni annak, aki rászánja magát.

A film összbevétele 173 418 781 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 165. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Több esetben is két nőstény állatot használtak a forgatás során, ugyanis sokkal biztonságosabb velük dolgozni, mint a hímekkel.

(ps)
 

A fát szállító autók oldalán ez olvasható: (800)-GO-4-WOOD. A felirat a gofer fára utal. A go-4 egybeolvasva angolul gofour, a wood pedig fa. A Biblia szerint Noé is gofer fából készítette a bárkát.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.