Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Érdekességek: Evan, a minden6ó (2007)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 173 418 781 dollár volt (imdb.com).

 

Az Universal Pictures stúdió 165. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Több esetben is két nőstény állatot használtak a forgatás során, ugyanis sokkal biztonságosabb velük dolgozni, mint a hímekkel.

(ps)
 

A fát szállító autók oldalán ez olvasható: (800)-GO-4-WOOD. A felirat a gofer fára utal. A go-4 egybeolvasva angolul gofour, a wood pedig fa. A Biblia szerint Noé is gofer fából készítette a bárkát.

(ps)
 

A film forgatás alatt igyekeztek környezettudatosak lenni. A stáb minden tagjának szolgáltattak egy biciklit, így ezzel tudtak közlekedni a forgatás helyszínén.

(ps)
 

Evan kocsijának a rendszáma GEN 614, ami utalás a Biblia Genezis (Mózes első könyve) hatodik részének tizennegyedik versére, ahol ez olvasható: "Csinálj magadnak bárkát gófer fából, rekesztékeket csinálj a bárkában, és szurkozd meg belől és kivűl szurokkal."

(ps)
 

Evan az első faszállítmányt az Alpha and Omega Hardware cégtől kapja. Ez utalás a Bibliára, ahol azt olvashatjuk, hogy Isten az alfa és az omega.

(ps)
 

Evan bárkáján a tetőt nem fejezték be a stúdióban, inkább CGI technológiával oldották meg a hiányzó részeket.

(ps)
 

Evan gyerekei (Dylan, Jordan és Ryan) a neveiket Michael Bostick, a producer gyerekei után kapták.

(ps)
 

Ez volt Harve Presnell utolsó filmje.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.