Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Vélemények: Evan, a minden6ó (2007)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

Ötletes vígjáték, bár van benne egy-két a vallást kicsit sértő poén. A szereplők remek érzékkel nyúltak a szerepükhöz.

 
Curacao86   2015. 05. 13.

Szórakoztató, vicces vígjáték, némi tanulsággal, minden korosztálynak, jó szereplőkkel és sztorival. Felesleges a vallásba vagy színészi alakításokba belemenni. Vannak benne kevésbé ismert arcok is (pl. Wanda Sykes), de természetesen Morgan Freeman, a Minden6ó Isten a legjobb az egészben! No meg persze Steve Carell sem elhanyagolható, őt ebben a filmben kedveltem! :)


 
T.Andras   2017. 08. 28.

Nagyon bájos, kedves kis vígjáték, melyet sokszor láttam már a családdal és mindenkinek nagyon tetszett. Tökéletes választás egy könnyed kis kikapcsolódáshoz.

 
Szeky   2015. 05. 10.

Evan, nem érdemelt volna meg szerintem egy külön filmet. Valamiért olyan érzésem van, mintha még egy bőrt lehúztak volna a Minden6ó c. filmről. Evan ugyanúgy szerepelt abban is, sőt Morgan Freeman ugyanúgy Istent játszott. Ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni azért. Modern kori feldolgozás, melyet a Noé bárkája ihletett. Szerintem ez sokkal jobb, mint a Noah c. szörnyűség!

 
keepingboy86   2015. 02. 05.

Morgan Freeman, mint Isten, ismét? Ezt meg kell nézni. :) Remek, humoros kis mozi, nem fog csalódást okozni annak, aki rászánja magát.

 
gotencha   2015. 02. 19.

Noe bárkájának különös feldolgozása, de nagyon szórakoztató. Morgan Freeman nem okoz csalódást, ahogy Steve Carell sem, nagyon jó színészi játékot láthatunk.

 
ZsoltSon   2015. 08. 18.

Nem egy igazán erős film, inkább közepes. Kissé lassú egy kicsit unalmas is. Már eleve az alapötlet gyengének hangzik, és a megvalósítás sem túl ötletes. Van pár jó poén, de nagyjából ennyi. A színészeket nem érheti negatív kritika, ők minden tőlük telhetőt megpróbáltak, egyszerűen a forgatókönyvben nem volt több.

 
tomvétsz   2015. 05. 06.

Minden elvárás és a magas költségvetés ellenére sem sikerült annyira jól ez a film, mint azt a készítők elvárhatták volna. Komédiának nem igazán vicces, drámának viszont egyáltalán nem felel meg. A filmet a kritikusok is rosszul fogadták, egyszerűen hiányzik a poénokból az élet és hiányzik a filmből a tempó.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.