Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Mi a manó (2003)

Elf
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 30.

legújabb vélemény

1
Elfszer fent, elfszer lent

Néhol bugyuta, néhol vicces. Felemás érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Karácsonyi film, de valahogy mégsem hagyott mély nyomot bennem az ünnepi hangulatot számításba véve.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Erre a filmre egyszerűen csak annyit tudok írni, hogy gagyi, pocsék. Semmi, de tényleg semmitmondó zagyvaság, karácsonyi köntösben, hátha attól nagyobb lesz a nézettség..nem működött.

 
BoBamburg   2019. 12. 31.

0

Kedves, humoros film, ami kellemes kikapcsolódás karácsony környékén, de nem az a darab, amit minden évben ugyanolyan élvezettel néz meg újra és újra az ember, mint például egy reszkessetek betörőket.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Egy pocsék film Will Ferrelltől. Nem is tudom hogy bírtam végig nézni. Annyira unalmas poénokat használ a film, már nem is viccesek a poénok. Kár volt megnéznem de hát mégis csak karácsony volt és a tv tele volt karácsonyi filmekkel :)

 
qwertz   2015. 04. 02.

0

Engem ez a színész teljesen kiakaszt, annyira nyomasztó maga a megjelenése is, nem bírom öt percnél tovább nézni. Ebben a filmben meg, aminek a története különösen bugyuta és értelmetlen, pláne idegesítő. Ezeknél az ünnepi filmeknél már tényleg nem e... több»

 
DarkLion   2014. 11. 03.

0

Szerintem ez egy laza kis karácsonyi komédia, olyan, amit a karácsonyfa díszítése közben tesz be az ember, hogy szóljon valami a háttérben. Erre a célra tökéletesen megfelel, néha lehet rajta mosolyogni egy jót, de az esti családi mozinak azért nem javasolnám, ahhoz egy egész kicsit egyszerű.

A film összbevétele 47 044 933 dollár volt (imdb.com).

 

A hangeffekt, amit a dobozból kiugró bohócnál használtak, ugyanaz, amit az 1955-ös Lady and the Tramp film nevetői hiénáinál is használtak.

(lolita13)
 

Will Ferrellnek 29 millió dollárt ígértek a film második részéért 2013-ban, de visszautasította.

(lolita13)
 

A dobozból kiugró krampusz jelenetben Will Ferrell reakciói valósak voltak, a rendező egy távirányítóval nyitott ki minden dobozt, amihez a színész hozzányúlt.

(Bogi87)
 

A film első forgatókönyve 1993-ból származik. Akkoriban Jim Carrey-t szemelték ki a főszerepre.

(kázsé)
 

Will Ferrell okozott néhány kisebb autóbalesetet, mikor a manóruhájában átsétált a Lincoln alagúton, az emberek annyira meg voltak lepődve az öltözékén.

(kázsé)