Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Mi a manó
 
Norbi   2018. 07. 23.

Erre a filmre egyszerűen csak annyit tudok írni, hogy gagyi, pocsék. Semmi, de tényleg semmitmondó zagyvaság, karácsonyi köntösben, hátha attól nagyobb lesz a nézettség..nem működött.

 
BoBamburg   2019. 12. 31.

Kedves, humoros film, ami kellemes kikapcsolódás karácsony környékén, de nem az a darab, amit minden évben ugyanolyan élvezettel néz meg újra és újra az ember, mint például egy reszkessetek betörőket.


 
Tomi   2015. 06. 11.

Egy pocsék film Will Ferrelltől. Nem is tudom hogy bírtam végig nézni. Annyira unalmas poénokat használ a film, már nem is viccesek a poénok. Kár volt megnéznem de hát mégis csak karácsony volt és a tv tele volt karácsonyi filmekkel :)

 
qwertz   2015. 04. 02.

Engem ez a színész teljesen kiakaszt, annyira nyomasztó maga a megjelenése is, nem bírom öt percnél tovább nézni. Ebben a filmben meg, aminek a története különösen bugyuta és értelmetlen, pláne idegesítő. Ezeknél az ünnepi filmeknél már tényleg nem erőltetik meg magukat, beraknak egy rossz, már-már ordenáré bohócot, pár színes ruhát és azt hiszik, minden meg van oldva.

 
DarkLion   2014. 11. 03.

Szerintem ez egy laza kis karácsonyi komédia, olyan, amit a karácsonyfa díszítése közben tesz be az ember, hogy szóljon valami a háttérben. Erre a célra tökéletesen megfelel, néha lehet rajta mosolyogni egy jót, de az esti családi mozinak azért nem javasolnám, ahhoz egy egész kicsit egyszerű.

A film összbevétele 47 044 933 dollár volt (imdb.com).

 

A hangeffekt, amit a dobozból kiugró bohócnál használtak, ugyanaz, amit az 1955-ös Lady and the Tramp film nevetői hiénáinál is használtak.

(lolita13)
 

Will Ferrellnek 29 millió dollárt ígértek a film második részéért 2013-ban, de visszautasította.

(lolita13)
 

A dobozból kiugró krampusz jelenetben Will Ferrell reakciói valósak voltak, a rendező egy távirányítóval nyitott ki minden dobozt, amihez a színész hozzányúlt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.