Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Mi a manó
 
Norbi   2018. 07. 23.

Erre a filmre egyszerűen csak annyit tudok írni, hogy gagyi, pocsék. Semmi, de tényleg semmitmondó zagyvaság, karácsonyi köntösben, hátha attól nagyobb lesz a nézettség..nem működött.

 
Tomi   2015. 06. 11.

Egy pocsék film Will Ferrelltől. Nem is tudom hogy bírtam végig nézni. Annyira unalmas poénokat használ a film, már nem is viccesek a poénok. Kár volt megnéznem de hát mégis csak karácsony volt és a tv tele volt karácsonyi filmekkel :)


 
qwertz   2015. 04. 02.

Engem ez a színész teljesen kiakaszt, annyira nyomasztó maga a megjelenése is, nem bírom öt percnél tovább nézni. Ebben a filmben meg, aminek a története különösen bugyuta és értelmetlen, pláne idegesítő. Ezeknél az ünnepi filmeknél már tényleg nem erőltetik meg magukat, beraknak egy rossz, már-már ordenáré bohócot, pár színes ruhát és azt hiszik, minden meg van oldva.

 
DarkLion   2014. 11. 03.

Szerintem ez egy laza kis karácsonyi komédia, olyan, amit a karácsonyfa díszítése közben tesz be az ember, hogy szóljon valami a háttérben. Erre a célra tökéletesen megfelel, néha lehet rajta mosolyogni egy jót, de az esti családi mozinak azért nem javasolnám, ahhoz egy egész kicsit egyszerű.

A film összbevétele 47 044 933 dollár volt (imdb.com).

 

A hangeffekt, amit a dobozból kiugró bohócnál használtak, ugyanaz, amit az 1955-ös Lady and the Tramp film nevetői hiénáinál is használtak.

(lolita13)
 

Will Ferrellnek 29 millió dollárt ígértek a film második részéért 2013-ban, de visszautasította.

(lolita13)
 

A dobozból kiugró krampusz jelenetben Will Ferrell reakciói valósak voltak, a rendező egy távirányítóval nyitott ki minden dobozt, amihez a színész hozzányúlt.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.