Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Vélemények: Mi a manó (2003)

 
JRD   2022. 05. 12.

legújabb vélemény

1
Will Ferrell és a karácsonyos hangulat

Will Ferrell neve egyet jelent a komédiákkal és néha az idiotizmussal. Pont ezért is szeretem a filmjeit, hiszen szórakoztató kikapcs mindegyik, ha épp az agyadat akarod pihentetni. Ennél jobb filmjei is vannak, de ettől függetlenül ezt is érdemes megnézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Artemisia   2021. 12. 24.

4
Karácsonyi komédia

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Vannak rajzfilmek, amik olyan mélyenszántóak, hogy akár élőszereplős film is készülhetett volna belőlük, és vannak filmek, amik olyan gyermekdedek, hogy inkább rajzfilm készülhetett volna belőlük. A Mi a manó egyértelműen az utóbbi kategóriába sorola... teljes kritika»


 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 30.

1
Elfszer fent, elfszer lent

Néhol bugyuta, néhol vicces. Felemás érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Karácsonyi film, de valahogy mégsem hagyott mély nyomot bennem az ünnepi hangulatot számításba véve.

 
BoBamburg   2019. 12. 31.

0

Kedves, humoros film, ami kellemes kikapcsolódás karácsony környékén, de nem az a darab, amit minden évben ugyanolyan élvezettel néz meg újra és újra az ember, mint például egy reszkessetek betörőket.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Erre a filmre egyszerűen csak annyit tudok írni, hogy gagyi, pocsék. Semmi, de tényleg semmitmondó zagyvaság, karácsonyi köntösben, hátha attól nagyobb lesz a nézettség..nem működött.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Egy pocsék film Will Ferrelltől. Nem is tudom hogy bírtam végig nézni. Annyira unalmas poénokat használ a film, már nem is viccesek a poénok. Kár volt megnéznem de hát mégis csak karácsony volt és a tv tele volt karácsonyi filmekkel :)

 
qwertz   2015. 04. 02.

0

Engem ez a színész teljesen kiakaszt, annyira nyomasztó maga a megjelenése is, nem bírom öt percnél tovább nézni. Ebben a filmben meg, aminek a története különösen bugyuta és értelmetlen, pláne idegesítő. Ezeknél az ünnepi filmeknél már tényleg nem e... több»

 
DarkLion   2014. 11. 03.

0

Szerintem ez egy laza kis karácsonyi komédia, olyan, amit a karácsonyfa díszítése közben tesz be az ember, hogy szóljon valami a háttérben. Erre a célra tökéletesen megfelel, néha lehet rajta mosolyogni egy jót, de az esti családi mozinak azért nem javasolnám, ahhoz egy egész kicsit egyszerű.