Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Elátkozott Ella (2004)

Ella Enchanted
Filmadatlap
 
21
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 12. 27.

legújabb vélemény

0

Elég bárgyú a története, még akkor is ha ez egy mese. Nem igazán tudott lekötni és eléggé kiszámítható volt a története.

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Borzasztóan nyálas,de annál édesebb kis film-mese gyerkőcöknek,és kedves felnőtteknek egyaránt. Humorral fűszerezett, grimm mesére hajazó filmecske. Kifejezetten jó szereplőkkel,és rendezéssel:)


 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Kellemes kis gyerekfilm. Felnőtt fejjel is élvezhető. Anne Hathaway első ismertebb filmjei közé is tartozik és már itt kitűnik a tehetségével színésztársai közül. A zenék klasszikusok és fülbemászóak és egyedi tündérmesevonásokkal rendelkező romantikus film.

 
doroffee   2016. 02. 15.

0

Ez egy hihetetlen bűbájos film. Gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek kötelező. Nagyon ügyesen játszik a Hamupipőke-sztorival, és ezerszer különlegesebb, érdekesebb, mint ami az alapjául szolgál. A humora is kiváló.

 
Brigusz724   2015. 04. 17.

0

Imádom Anne Hathaway filmjeit, ez az egyik kedvencem tőle, de nem elhanyagolható a főhős sem, Hugh Dancy, aki kisfiús arcával tökéletesen alakítja a herceget. A "Somebody to love" pedig fent van a Youtube kedvenc videó lejátszási listámon.

 
one1970   2015. 07. 26.

0

Ő az egyik kedvenc színésznőm, láttam már jobb filmben, de valamiért ez is az egyik kedvencem közé tartozik. Időnként vontatott a film, egy két részt kivágtam volna, vagy jobban megcsavartam volna a történetet.

 
habtündér   2015. 03. 26.

0

még tiniként láttam és akkor tetszett:) amennyire emlékszem,tinifilmek közül még a jobbak közé sorolható - már akkor se szerettem az alpárisággal teli filmeket így örültem neki,hogy ez ebben (is) kilógott a sorból.

Galéria (6)

Videók (1)

A film összbevétele 27 388 767 dollár volt (imdb.com).

 

A film Gail Carson Levine azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Eredetileg nem a "Somebody to Love", című dal lett volna a dalt kellett volna Ellának énekelnie, Tommy O'Haver egy klasszikus tündérmesébe illőbb dalt szeretett volna, de az valahogy nem illett Anne Hathawayhez. Aztán amikor épp együtt relaxáltak, Hathaway énekelni kezdte a dalt, ami éppen szólt és táncolni kezdett rá, ami történetesen a Queen, "Somebody to Love" című dala volt. Ekkor döntöttek mind a ketten úgy, hogy ez lesz az a dal.

(rbernadett)
 

A tükörtermes jelenetet volt a legnehezebb leforgatni, hogy egyik tükörben sem látsszon a kamera.

(rbernadett)
 

Charlton Heston eredetileg egy bábú lett volna, de a rendező rájött, hogy ez nem fog működni, így inkább egy digitális karakter lett.

(rbernadett)
 

Az ogrékkal folytatott harcjelenetben egy ló ráesett Rob Inch kaszkadőrre, aki emiatt többszörös sérülést szenvedett a medencéjén.

(rbernadett)
 

Valóban Anne Hathaway énekli a dalait.

(rbernadett)