Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
21
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 12. 27.

legújabb vélemény

Elég bárgyú a története, még akkor is ha ez egy mese. Nem igazán tudott lekötni és eléggé kiszámítható volt a története.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Borzasztóan nyálas,de annál édesebb kis film-mese gyerkőcöknek,és kedves felnőtteknek egyaránt. Humorral fűszerezett, grimm mesére hajazó filmecske. Kifejezetten jó szereplőkkel,és rendezéssel:)


 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Kellemes kis gyerekfilm. Felnőtt fejjel is élvezhető. Anne Hathaway első ismertebb filmjei közé is tartozik és már itt kitűnik a tehetségével színésztársai közül. A zenék klasszikusok és fülbemászóak és egyedi tündérmesevonásokkal rendelkező romantikus film.

 
doroffee   2016. 02. 15.

Ez egy hihetetlen bűbájos film. Gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek kötelező. Nagyon ügyesen játszik a Hamupipőke-sztorival, és ezerszer különlegesebb, érdekesebb, mint ami az alapjául szolgál. A humora is kiváló.

 
Brigusz724   2015. 04. 17.

Imádom Anne Hathaway filmjeit, ez az egyik kedvencem tőle, de nem elhanyagolható a főhős sem, Hugh Dancy, aki kisfiús arcával tökéletesen alakítja a herceget. A "Somebody to love" pedig fent van a Youtube kedvenc videó lejátszási listámon.

A film összbevétele 27 388 767 dollár volt (imdb.com).

 

A film Gail Carson Levine azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Eredetileg nem a "Somebody to Love", című dal lett volna a dalt kellett volna Ellának énekelnie, Tommy O'Haver egy klasszikus tündérmesébe illőbb dalt szeretett volna, de az valahogy nem illett Anne Hathawayhez. Aztán amikor épp együtt relaxáltak, Hathaway énekelni kezdte a dalt, ami éppen szólt és táncolni kezdett rá, ami történetesen a Queen, "Somebody to Love" című dala volt. Ekkor döntöttek mind a ketten úgy, hogy ez lesz az a dal.

(rbernadett)
 

A tükörtermes jelenetet volt a legnehezebb leforgatni, hogy egyik tükörben sem látsszon a kamera.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.