Anne Hathaway a napokban töltötte be 41-ik életévét, és bármennyire is hihetetlenül hangzik, a színésznőnek már egészen fiatalon azzal a kritikával kellett megbirkóznia, hogy belátható időn belül megfeneklik a filmes karrierje.

“Amikor gyerekként elkezdtem ezt a pályát, ‘figyelmeztettek’, hogy 35 éves koromban a be fog omlani a karrierem. Tudom, hogy nagyon sok nőnek kell ezzel szembenéznie. Ami változás történt ez idő alatt, hogy több nőnek sikerült karriert építenie, ami szerintem fantasztikus” - mondta Hathaway a Porter magazinnak.

A színésznő karrierje a 2001-ben megjelent Neveletlen hercegnővel indult, ezt követően pedig olyan további nagysikerű produkciókban kapott szerepet, mint a Túl a barátságon és az Elátkozott Ella.

“Nagyszerű érzés az, amikor az ember azzal szembesül, hogy összeszövődsz másvalaki életével. Leírhatatlan az az érzés, hogy részese vagyook azoknak a pillanatoknak, amikor az embereknek vigaszra van szükségük. Nagyon izgatottá tesz, hogy az előadóművészi utam összeköt az emberekkel” - tette hozzá a színésznő.

Hathaway egyébként az idén megjelenő Eileen című produkcióban lesz látható, amely december elején debütál majd.

63 Eileen  (2023)

dráma | misztikus | thriller

A film az 1964-es kemény massachusettsi télben játszódik. A fiatal titkárnő, Eileen elbűvöli munkahelye, a börtön új, vonzó tanácsadóját. Kettejük bimbózó kapcsolata... több»