83% 83 szavazat
Enyém, tiéd, miénk

Enyém, tiéd, miénk

Yours, Mine and Ours
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
21
Szereplők (21)
60
Képek (60)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Frank Beardsley admirális elveszítette a feleségét. A megözvegyült férfi katonás fegyelemben neveli nyolc gyermekét. Haptákba vágott élete azonban egy csapásra felborul, amikor feleségül veszi a középiskolai szerelmét, Helent, a tíz rakoncátlan gyermekét ugyancsak egyedül nevelő divattervezőt. Az összeköltözést követően - érthető módon - a két egymástól teljesen különböző kompánia szinte azonnal egymásnak esik. Kicsik és nagyok a testi-lelki épségük érdekében összefognak, hogy szabotálják Frank és Helen házasságát. A házban elszabadul a pokol.

Rendező: Raja Gosnell
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.12.19.
Dennis Quaid
Rene Russo
Dennis Quaid
Rene Russo
 
2020.11.27 Félix

legújabb vélemény

Dennis Quad a főszerepben, és ismét nagyot alakít

Tetszettek a karakterek, tetszettek a poénok, könnyen mosolyt lehetett csalni velük az emberek arcára. A forgatókönyv is jól össze lett szedve, azzal se volt egyáltalán bajom. A kicsik és a nagyok is élvezni fogják ezt a filmet. A sztorit kicsit furának tartottam, de szerintem azért nem könnyű az ilyesmit kitalálni. Nekem tetszett, ajánlom mindenkinek.

0
 
2015.01.28 szd91

Két család egyesül, bajlódó felnőttek millió gyerek, mind egyéniség a maga módján. Kicsit Tucatjával olcsóbb feeling, de mégse. Kötelező családi vígjáték.

0
 
2017.08.22 Zsuzsy

Egyszerű vígjáték, de mégis sokat tudtam nevetni rajta. Karakteresek, aktívak és viccesek a szereplők. Nem egy összetett film, de mégsem éreztem sablonosnak. Jókedvre derítő.

0

A film összbevétele 72 028 752 dollár volt (imdb.com).

#1