Enyém, tiéd, miénk

Enyém, tiéd, miénk

Yours, Mine and Ours

Az Enyém, tiéd, miénk (2005) a MAFAB közösségének véleménye alapján karakteres szereplőkkel és poénokkal működő családi vígjáték. A film a MAFAB.hu közösségétől 7 értékelés alapján 83%-os tetszésindexet kapott, ami nagyon erős eredménynek számít. A nézők visszatérően a könnyed humort, az aktív és vicces karaktereket, valamint a jól összerakott forgatókönyvet emelik ki, amelyek sok nevetést és jókedvet hoznak, miközben a történet egyszerűsége sem válik sablonossá. Raja Gosnell filmjében Dennis Quaid és Rene Russo vezeti a szereplőgárdát, mellettük Danielle Panabaker és Linda Hunt is fontos szerepet kap. A történetben a megözvegyült, nyolcgyermekes Frank feleségül veszi középiskolai szerelmét, Helent, aki tíz gyereket nevel, az összeköltözés pedig hamar összecsapássá válik. Jelenleg az Amazon Prime Video kínálatában érhető el.

Hirdetés

Frank Beardsley admirális elveszítette a feleségét. A megözvegyült férfi katonás fegyelemben neveli nyolc gyermekét. Haptákba vágott élete azonban egy csapásra felborul, amikor feleségül veszi a középiskolai szerelmét, Helent, a tíz rakoncátlan gyermekét ugyancsak egyedül nevelő divattervezőt. Az összeköltözést követően - érthető módon - a két egymástól teljesen különböző kompánia szinte azonnal egymásnak esik. Kicsik és nagyok a testi-lelki épségük érdekében összefognak, hogy szabotálják Frank és Helen házasságát. A házban elszabadul a pokol.

Premier (HU): 2006.12.19. | Amazon Prime Video (2024.05.23.)
Dennis Quaid
Rene Russo
Dennis Quaid
Rene Russo

2020.11.27 Félix

Dennis Quad a főszerepben, és ismét nagyot alakít

Tetszettek a karakterek, tetszettek a poénok, könnyen mosolyt lehetett csalni velük az emberek arcára. A forgatókönyv is jól össze lett szedve, azzal se volt egyáltalán bajom. A kicsik és a nagyok is élvezni fogják ezt a filmet. A sztorit kicsit fur... Több

2015.01.28 szd91

Két család egyesül, bajlódó felnőttek millió gyerek, mind egyéniség a maga módján. Kicsit Tucatjával olcsóbb feeling, de mégse. Kötelező családi vígjáték.

2017.08.22 Zsuzsy

Egyszerű vígjáték, de mégis sokat tudtam nevetni rajta. Karakteresek, aktívak és viccesek a szereplők. Nem egy összetett film, de mégsem éreztem sablonosnak. Jókedvre derítő.