Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
67
Filmadatlap
 
25
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
2
Videók
A gondozoo
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Egyszernézős sablonos amerikai vígjáték. Kicsit felemás volt a film. Némely jelenetek nagyon ütősek és viccesek voltak, utána meg vagy 10 percig semmi érdemleges nem történik. Nem egyenletes a film tempója, de egyszer érdemes megnézni Kevin James sajátos humora miatt.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Kevin James remek vígjáték színésszé nőtte ki magát az elmúlt évek során. Ebben a filmben is elég jól alakítja karakterét.


 
indingo   2018. 03. 20.

Egynek elment a film, bár a gyerekek a fő közönség. Kicsit dr. Doolitle és Éjszaka a múzeumban szerelemgyerek. A történet kiszámítható, a kis majom helyes.

 
Norbi   2018. 07. 30.

Egy középszerű vígjáték, talán kicsit viccesebb. A történet nincs túlgondolva, de így is élvezhető, családdal együtt egy jó kikapcsolódást is nyújthat.

 
VvV   2018. 11. 02.

Kevin Jamest mindig egy karakterben látható. Kicsit szerencsétlen manus, aki keresi a párját. Itt sincs ez máshogy. A története közepes.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.