Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66
Filmadatlap
 
25
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
2
Videók
A gondozoo
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Egyszernézős sablonos amerikai vígjáték. Kicsit felemás volt a film. Némely jelenetek nagyon ütősek és viccesek voltak, utána meg vagy 10 percig semmi érdemleges nem történik. Nem egyenletes a film tempója, de egyszer érdemes megnézni Kevin James sajátos humora miatt.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Kevin James remek vígjáték színésszé nőtte ki magát az elmúlt évek során. Ebben a filmben is elég jól alakítja karakterét.


 
indingo   2018. 03. 20.

Egynek elment a film, bár a gyerekek a fő közönség. Kicsit dr. Doolitle és Éjszaka a múzeumban szerelemgyerek. A történet kiszámítható, a kis majom helyes.

 
Norbi   2018. 07. 30.

Egy középszerű vígjáték, talán kicsit viccesebb. A történet nincs túlgondolva, de így is élvezhető, családdal együtt egy jó kikapcsolódást is nyújthat.

 
VvV   2018. 11. 02.

Kevin Jamest mindig egy karakterben látható. Kicsit szerencsétlen manus, aki keresi a párját. Itt sincs ez máshogy. A története közepes.

 
NFG   2018. 03. 30.

Számomra kissé idétlen volt egy két állatos rész! Nagyon meseszerűek lettek! De a történet azon kívül hogy nem egy nagy durranás, igazán aranyos és humoros lett!

 
Megamovie   2016. 02. 22.

Ez egy szánalmas Dr.Dolittle utánzás melyben főszereplőnk rájön hogy tud beszélni az állatokkal és azok segítségével akar barátnőt szerezni.Összességében talán ami a legnagyobb gond az hogy nem vicces és nincs atmoszférája ami beszippantaná az embert,ha mindenképpen akarja látni az ember Kevin Jamest valami jóban akkor inkább nézzen meg pár Férjek gyöngye részt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.