67% 316 szavazat
A gondozoo

A gondozoo

Zookeeper
Filmadatlap
17
Vélemények (17)
23
Szereplők (23)
15
Képek (15)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Griffin (Kevin James) egy kedves gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza az Igazi megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond. Persze nagy hibát követ el. Egy állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy: ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Az állatok - miután értesültek róla, hogy napi takarmányuk és zsákmányuk megbízható szállítója el akarja hagyni őket - megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy az ők is tudnak beszélni. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak: ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes - és az oroszlán, az elefánt, a csimpánz, a zsiráf meg a többiek beavatják Griffint a párválasztás ősi trükkjeibe.

Rendező: Frank Coraci
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.07.21.
 
2024.01.11 Ари Шандор

legújabb vélemény

Ebben is b...f@sz...

...de nagyon jól áll neki. Kevin J. ettől szerethető. R. Dawson itt is szép, majdnem, mint a Sin Cityben... A film amúgy átlagos kis amerikai maszlag lenne, de szerintem annyira jól rakták össze, hogy bármikor szívesen nézem a családdal... Ha nem vágysz kemény akciófilmre, vagy romantikus nyálömlésre, akkor tetszeni fog. Kellemes, aranyos, romantikus, vicces... de semmiből sem túl sok...

0
 
2018.01.18 mamiéstöti2

Kevin James remek vígjáték színésszé nőtte ki magát az elmúlt évek során. Ebben a filmben is elég jól alakítja karakterét.

1
 
2018.03.20 indingo

Egynek elment a film, bár a gyerekek a fő közönség. Kicsit dr. Doolitle és Éjszaka a múzeumban szerelemgyerek. A történet kiszámítható, a kis majom helyes.

0
 
2019.07.31 Ms. Akárki

Egyszernézős sablonos amerikai vígjáték. Kicsit felemás volt a film. Némely jelenetek nagyon ütősek és viccesek voltak, utána meg vagy 10 percig semmi érdemleges nem történik. Nem egyenletes a film tempója, de egyszer érdemes megnézni Kevin James sajátos humora miatt.

0
 
2018.11.02 VvV

Kevin Jamest mindig egy karakterben látható. Kicsit szerencsétlen manus, aki keresi a párját. Itt sincs ez máshogy. A története közepes.

0

A film összbevétele 169 852 759 dollár volt (imdb.com).

#1