Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%

A minden6ó (2003)

Bruce Almighty
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
6
Képek
1
Videók
A minden6ó
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Jim Carrey a mimika király.Ez a filmje olyan nagyon közepesre sikerült,nem volt valami nagy durranás.Nézhető,de könnyen felejthető.Nem hagyott bennem mély nyomokat.

 
Deku   2017. 07. 25.

Jim Carrey újabb filmje mit képtelenség utálni. Hülyére röhögtem magam a film jó sok pontján mert eredeti volt. Nem kellett trágár poén ahhoz, hogy vicces legyen.


 
hszpp   2017. 02. 05.

Ki ne szeretne Jim Carreyt:) minden filmjeben hozza a raszabott,tokeletes szerepet. Igen jo színészi játékkal,s humorral rendelkező színész. Kedves történet,nem csak egyszer megnezos film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Nagyon jó film. Jim Carrey egyik legismertebb és legjobb filmje. Persze olyan őrült sok mondanivalóval nem rendelkezik, de kellemes kikapcsolódás volt. Poén volt ahogy próbálja a sok fohász teljesíteni.

 
felicity   2018. 07. 24.

Ezt a filmet is de rég láttam. De emlékeim szerint nagyon jó és humoros.

 
kevelin   2019. 06. 01.

alapvetően nem szeretm jim carreyt nekem nagyon sok néhány filmje. inkább bárgyú v gusztustalan mint vicces. na ez kivétel. itt valahogy sikerült eltalálni azt az arányt amikor még fogyasztható az amit kitaláltak

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon jó kis film ez. Vannak sírvaröhögős pillanatai, de mégis van mögötte tartalom is, nemcsak levegő. Nagyom sokat mond arról, milyen felelősséggel jár a hatalom.

Galéria (6)

Jim Carrey
Jim Carrey

Videók (1)

A film összbevétele 484 572 835 dollár volt (imdb.com).

 

Kasszasikernek is nevezhetjük a filmet, mivel 81 millió dolláros költségvetésre 484,5 millió dollárt termelt.

(LionelMessi10)
 

2003-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jim Carreynek valóban van egy olyan Saleen S7 típusú autója, amilyet a filmben is vezet - ezt a modellt egyébként gyakran összekeverik a Mclaren F1-el.

(SódóGA)
 

Amikor Jim Carrey a film elején bekapcsolja a tévét, John Murphy jelenik meg a képernyőn, aki valóban vezető sporthír olvasó a WKBW csatornánál.

(SódóGA)
 

A film Buffalóban játszódik, mivel Jim Carrey Észak-Buffalóban nőtt fel, és gyerekként rajongott a WKBW TV hírműsoráért.

(SódóGA)
 

Jack Nicholson visszautasította Isten szerepét.

(SódóGA)
 

A filmet vallási alapon betiltották Egyiptomban.

(SódóGA)
 
Van reggel, mikor az ébresztőóra bemondva az unalmast elősegíti késésünket a munkánkból. Az újságunkat kilopják a postaládából, a lift pedig megakad velünk két emelet között. Kollégánk előnyösebb ajánlatot kap, amit nekünk ígértek, kocsink pedig lefullad a sztráda közepén, pont olyan helyen, ahonnan a legközelebbi benzinkút szinte órákra található. több»