Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

A minden6ó (2003)

Bruce Almighty
Filmadatlap
 
33
Szereplők
24
Vélemények
6
Képek
2
Videók
A minden6ó
 
Deku   2017. 07. 25.

Jim Carrey újabb filmje mit képtelenség utálni. Hülyére röhögtem magam a film jó sok pontján mert eredeti volt. Nem kellett trágár poén ahhoz, hogy vicces legyen.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Ki ne szeretne Jim Carreyt:) minden filmjeben hozza a raszabott,tokeletes szerepet. Igen jo színészi játékkal,s humorral rendelkező színész. Kedves történet,nem csak egyszer megnezos film.


 
felicity   2018. 07. 24.

Ezt a filmet is de rég láttam. De emlékeim szerint nagyon jó és humoros.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon jó kis film ez. Vannak sírvaröhögős pillanatai, de mégis van mögötte tartalom is, nemcsak levegő. Nagyom sokat mond arról, milyen felelősséggel jár a hatalom.

 
Loborg   2016. 04. 22.

Nagyon jó vígjáték , bár Jim Carrey-nek azt a kevés nem vígjáték filmjét jobban kedvelem, mint amikben bohóckodik. Ez egyike azoknak, amiben elviselhető nekem. Nem mai film, de még mindig jó néha újra megnézni.

Jim Carrey
Jim Carrey
 
Van reggel, mikor az ébresztőóra bemondva az unalmast elősegíti késésünket a munkánkból. Az újságunkat kilopják a postaládából, a lift pedig megakad velünk két emelet között. Kollégánk előnyösebb ajánlatot kap, amit nekünk ígértek, kocsink pedig lefullad a sztráda közepén, pont olyan helyen, ahonnan a legközelebbi benzinkút szinte órákra található. több»
 

Kasszasikernek is nevezhetjük a filmet, mivel 81 millió dolláros költségvetésre 484,5 millió dollárt termelt.

(LionelMessi10)
 

2003-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jim Carreynek valóban van egy olyan Saleen S7 típusú autója, amilyet a filmben is vezet - ezt a modellt egyébként gyakran összekeverik a Mclaren F1-el.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.