Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80

A minden6ó (2003)

Bruce Almighty
Filmadatlap
 
33
Szereplők
27
Vélemények
6
Képek
2
Videók
A minden6ó
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Jim Carrey a mimika király.Ez a filmje olyan nagyon közepesre sikerült,nem volt valami nagy durranás.Nézhető,de könnyen felejthető.Nem hagyott bennem mély nyomokat.

 
Deku   2017. 07. 25.

Jim Carrey újabb filmje mit képtelenség utálni. Hülyére röhögtem magam a film jó sok pontján mert eredeti volt. Nem kellett trágár poén ahhoz, hogy vicces legyen.


 
hszpp   2017. 02. 05.

Ki ne szeretne Jim Carreyt:) minden filmjeben hozza a raszabott,tokeletes szerepet. Igen jo színészi játékkal,s humorral rendelkező színész. Kedves történet,nem csak egyszer megnezos film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Nagyon jó film. Jim Carrey egyik legismertebb és legjobb filmje. Persze olyan őrült sok mondanivalóval nem rendelkezik, de kellemes kikapcsolódás volt. Poén volt ahogy próbálja a sok fohász teljesíteni.

 
felicity   2018. 07. 24.

Ezt a filmet is de rég láttam. De emlékeim szerint nagyon jó és humoros.

Jim Carrey
Jim Carrey
 
Van reggel, mikor az ébresztőóra bemondva az unalmast elősegíti késésünket a munkánkból. Az újságunkat kilopják a postaládából, a lift pedig megakad velünk két emelet között. Kollégánk előnyösebb ajánlatot kap, amit nekünk ígértek, kocsink pedig lefullad a sztráda közepén, pont olyan helyen, ahonnan a legközelebbi benzinkút szinte órákra található. több»

A film összbevétele 484 572 835 dollár volt (imdb.com).

 

Kasszasikernek is nevezhetjük a filmet, mivel 81 millió dolláros költségvetésre 484,5 millió dollárt termelt.

(LionelMessi10)
 

2003-ban a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jim Carreynek valóban van egy olyan Saleen S7 típusú autója, amilyet a filmben is vezet - ezt a modellt egyébként gyakran összekeverik a Mclaren F1-el.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.