Elliot Hooper kinevezésének napján balesetet szenved és a szellemvilágban reked. Hiába látja szeretteit, barátait és beszél hozzájuk, ők nem érzékelik jelenlétét - kivéve gyermekeit. Megadatik számára, hogy három napra visszatérjen korábbi életébe, de csupán azért, hogy biztosítsa gyerekei jövőjét.
(erare)Bill Cosby lehet szeretni, vagy nem szeretni, sajnos ez a két opció van a sajátos humorából kifolyólag. Én annak ellenére, hogy szeretem az ő humorát, ez a film nem annyira jött be. Kicsit idétlen az ötlet, kicsit rosszak az alakítások, kicsit rossza... több»
Kim Basinger állítólag azért utasított vissza Carol szerepét, mert szörnyűnek találta azt.
(rbernadett)Raven-Symoné-t meghallgatták Amanda Hopper szerepére, és végül túl fiatalnak találták, így nem kapta meg a szerepet, azonban Bill Cosby-nak annyira tetszett a meghallgatáson, hogy ráosztotta Olivia Kendall szerepét a The Cosby Show-ban.
(rbernadett)Az eredeti elképzelés szerint a főszerepet Steve Martin kapta volna és a filmet John Badham rendezte volna.
(rbernadett)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »