42% 167 szavazat
A Maszk 2 - A Maszk fia

A Maszk 2 - A Maszk fia

Son of the Mask
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
18
Szereplők (18)
7
Képek (7)
3
Videók (3)
6
Érdekességek (6)
8
Díjak (8)
Filmkritika
JRD  
Jamie Kennedy
Jamie Kennedy
Traylor Howard
Jamie Kennedy

FILMINFÓ

Tíz esztendő telt el első látogatása óta, de Edge City lakói még mindig nem heverték ki azt a felfordulást, amit Loki (Alan Cumming) varázslatos maszkja okozott. S most újra itt van, ráadásul levakarhatatlanul, ugyanis a rajzfilmrajzoló Tim Avery (Jamie Kennedy) újszülött fia már vérében hordozza a maszk őrületes tulajdonságait. Ráadásul a család házőrzője is szívesen rátenné mancsát az álarcra. De az igazi balhé akkor kezdődik, mikor a maszk eredeti tulajdonosa, Loki is felbukkan, hogy visszakövetelje elkótyavetyélt jussát.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2005.09.27.

A maszk  (1994)

 
2022.10.15 JRD

legújabb vélemény

Lehetne akár jó film is, ha nem láttuk volna a Jim Carrey-féle alakítást. És valljuk be nehéz is elvonatkoztatni az anno berobbanó Maszk című filmtől. Így viszont csak egy silány folytatás lett, mely igyekezett megcélozni a Maszk kasszasikerét. Ettől... Több

0
 
2019.07.30 indingo

Szerintem nem olyan borzalmas, mint ahogy többen írják. Köze persze nem sok van az elsőhöz teljesen külön kell kezelni őket. Erős közepes.

0
 
2019.02.04 Norbert93

Jellegtelen

Nagyon rossz. Egy pillanatra sem vicces, túltolt és idétlen film. Az első rész sem tetszett, de ez a közelébe sem ér.

0
 
2018.07.27 Norbi

Az elsőt rész közelébe sem érhet ez a nem is tudom minek nevezzem. Sokkal lassabban teltek a percek, néha már vártam a végét. Nem értem, hogy miért nem fogják fel az emberek, hogy azért mert valami a jó/híres lett attól nem kell belőle folytatás.

0
 
2017.05.01 hell.l Nézhetetlen

Ez egy nagyon fölösleges film. Közelébe sem ér az első résznek, szerintem a filmtörténelem egyik legnagyobb hibája. Tényleg érhetetlen az ilyen filmek létrejötte.

0

A film összbevétele 57 552 641 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Igyekeztek Jim Carrey megnyerni a főszerepre, de Carrey nem vállalta.Szerző: JRD

#2
 

Nem kevesebb, mint 8 Arany Málna jelölést tudhat a film magáénak.Szerző: JRD

#3
 

Több a Legrosszabb film listára is felkerült.Szerző: JRD

#4
 

A film közel sem hozta be a hozzá fűzött reményeket. A túltolt költségvetésnek csak alig több, mint a fele csordogált vissza. 87 millióból összesen 57 millió jött vissza.Szerző: JRD

#5