2020.10.24   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Bár a vígjáték egy elég szubjektív műfaj – ami az egyik embernek vicces, az egyáltalán nem biztos, hogy a másiknak is be fog jönni –, vannak örökérvényű klasszikusok, melyek szinte minden nézőt meg tudnak nevettetni...

A 10 legkevésbé vicces vígjáték valaha

A másik oldalon azonban ott vannak azok a komédiák, melyek alkotói helyett mi érzünk valamiféle szégyent, és legfeljebb csak kínunkban mosolyodunk el. Mindenestre annyiban talán egyetérthetünk, hogy a vígjáték mindent egybevetve nem egy könnyű műfaj. Ez pedig talán akkor rajzolódik ki a legélesebben, amikor belefutunk néhány rossz alakításba, rettenetes forgatókönyvbe, minősíthetetlen rendezésbe vagy úgy általában a humor tökéletes hiányába. Listánkban ezúttal 10 olyan vígjátékot gyűjtöttünk össze, melyek egyáltalán nem viccesek. Mi megnéztük őket, hogy nektek ne kelljen.

Számotokra melyik minden idők legrosszabb vígjátéka?

#10

55 Howard, a kacsa  (1986)

akció | kaland | romantikus

Ez a vidám és egyben romantikus film egy gyorsbeszédű, szivart pöfékelő, sörivó kacsa történetét meséli el, aki egy más világból valami módon Cleveland-be csöppent.... több»

#9

72 Ő a megoldás  (2009)

romantikus | vígjáték

A randi ellentétes érzelmeket váltott ki Steve-ből és Maryből. Steve igyekszik mielőbb elfelejteni a kínos estét, Mary azonban teljesen fel van dobva, úgy érzi, megtalálta álmai... több»

#8

79 Nagyfiúk  (2010)

vígjáték

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy... több»

#7

romantikus | vígjáték

Nate hatéves kora óta reménytelenül szerelmes Cristabelbe. A szerelmi vallomását azonban keresztülhúzta, hogy a családjával másik városba költöztek. Az évek múlásával Nate... több»

#6

67 Kő kövön  (1996)

vígjáték

Bud és Doyle, a két semmirekellő egy nap az arizonai sivatagban rábukkannak egy modern bevásárlóközpontnak álcázott titkos kutatóközpontra. Az intézetet vezető Dr. Faulkner... több»

#5

75 Norbit  (2007)

romantikus | vígjáték

Norbit, akit a szülei csecsemőkorában eltaszítottak maguktól, mindig is súlyos szeretethiányban szenvedett. Mr. Wong, az őt felnevelő kínai étteremtulajdonos sem szerette soha,... több»

#4

családi | fantasy | vígjáték

Tíz esztendő telt el első látogatása óta, de Edge City lakói még mindig nem heverték ki azt a felfordulást, amit Loki (Alan Cumming) varázslatos maszkja okozott. S most újra itt... több»

#3

50 Jack és Jill  (2011)

vígjáték

A Sadelstein család boldogan él gyönyörű Los Angeles-i otthonában. A nyugalom és békesség szinte megzavarhatatlan körülöttük. De csak szinte. Évente egyszer, a Hálaadás... több»

#2

39 Katasztrófafilm  (2008)

vígjáték

Egy nagyvárost, mint Los Angeles sokféle veszély fenyegethet: természeti katasztrófák, földrengés, árvíz, aszteroida, tornádó... ezek mindegyike egyetlen nap csap le a városra.... több»

#1

vígjáték

A vígjáték több rövid történetet mesél el. A filmben Hollywood történetének egyik legnagyobb szereposztása látható.