Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Howard, a kacsa (1986)

Howard the Duck
Filmadatlap
 
20
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Lea Thompson
Jeffrey Jones
Lea Thompson
Lea Thompson
Lea Thompson
Tim Robbins
Lea Thompson
Lea Thompson

Videók (1)

 
JRD   2022. 07. 06.

legújabb vélemény

1

Kövezzetek meg, de én imádom. Annyira bugyuta, de ha "kivanatököm" napom van, pont jó arra, hogy felvidítson és/vagy lenyugtasson. Technikai megoldásaiban elmarad a maiaktól (de ez nem csoda, hiszen pár évtizeddel régebben készült). Nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó kacsázást!

 
Norbert93   2018. 07. 26.

0

Ritka kivételt képez a film: annyira rossz, hogy klasszikus lett belőle. Gyenge, bugyuta és idétlen.

 
TribeBubu   2016. 06. 27.

0

Kicsit furcsállom, hogy ennyire rossz közvélemény alakult ki erről a filmről. Jó, szerintem sem kiemelkedő teljesítmény és volt pár unalmas és bugyuta része, de az alapötlet véleményem szerint jópofa, a poénok meg óriásiak. Az effektekről meg nem is beszélve. Szellemirtók hangulat :)

 
esfworld   2015. 12. 31.

1

Nem igazán futott be Lea Thompson, de ezt ráfogom arra, hogy rossz filmet választott, pont olyat, mint amilyen ez de talán ő is bezsongott, amikor látta, hogy Lucas keze is benne van a dologban. Talán azt gondolták a színészek, hogy ez lehet az Új re... több»

 
Lvntesz   2022. 01. 30.

0

Az mindenképpen elmondható a filmről, hogy egyedi darab. Egyszer mindenképpen nézhető darab, mert szerintem az alapsztori egyébként nem rossz, de nyilván nem szabad komolyan venni az egészet. Korához képest szerintem vizuálisan is teljesen rendben va... több»

 
Péter Fazekas   2021. 11. 19.

0

Nem mestermű, de szerintem humoros film.

 
Matiszkó Sándor   2021. 01. 30.

1

Nekem nagy kedvencem. Imádom. Vicces film.

 
Csak igazi ínyenceknek ajánlanám, a korszak és a ”műfaj” kedvelőinek, valamint azoknak, akikben gyerekkoruk kedvencei nosztalgikus érzéseket keltenek. több»