Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89

Superman II (2006)

Superman II: The Richard Donner Cut
Filmadatlap
 
35
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 01. 19.

legújabb vélemény

Érdekes volt látni, hogy milyen elképzelése volt Richard Donner-nek a folytatásról. Egyetlen dolog nem tetszett, hogy miután legyőzte Zod-t és a csatlósait, visszaforgatta az időt és meg nem történté tette az eseményeket. Ezzel az erővel minden gondot megoldhatna ezzel.

 
DóRi   2016. 10. 30.

Engem igazán ámulatba ejtett és lenyűgözött, mivel kislány korom óta odavagyok a történetért, és a szereplőkért is külön külön. Titokban mindig arról álmodtam, hogy egyszer lesz egy ilyen kollégám, akiről kiderül, hogy valójában Superman. És én jól beleeshetek...hehe


 
Toldi   2015. 03. 12.

Határozottan más mint az első verzió. Ez inkább egy sci-fi komédia. Jellemzően kevesebb monumentális akciójelenettel, több humorral. Tetszett. Igazi csemege...

 
Kevesebb külsőség, sokkal jobban kidolgozott karakterek és történet kellett volna ahhoz, hogy a nézőt újra le tudják nyűgözni az alkotók, így azonban eléggé összecsapott lett a végeredmény. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.