Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Superman

(Superman)
 
34
8
23
6
 
Deku   2017. 12. 05.

Többet vártam és sajnos kevesebbet kaptam. Nem volt túl meglepő de azért rosszul esett. Ez a film sajnálatosan nem igazán volt annyira megkapó, mint ahogy én azt tőle elvártam, vagyis ami miatt csodásnak hívhatnám.

 
Zoer8993   2017. 05. 25.

Régi már de fényéből mit sem veszített, hisz számomra ez az egyik legjobb Superman film az akkori időkből. Gyerekként láttam először de megunhatatlan a stílusa. Egyszerűen kiváló.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 18.

Ez az eredeti feldolgozása a Superman-nek nagyon más mint a többi. Nem mondanám, hogy jobb vagy rosszabb, csak más jellegű. Mindenesetre egy klasszikus, cselekményes akció.

 
Manyi   2015. 10. 25.

A Superman legjobb feldolgozása ez. Marlon Brando rendkívül rátermett a szerepre, hozza a formáját és nagyon hűen hozza a karaktert. Klasszikus, eredeti film!

 
janimohosz   2015. 02. 10.

Így van az egyik kedvenc gyerekkori színészem volt...azóta se a 4.részben szereplő sem a legújabban szereplő sem játssza olyan jól, és áll neki olyan jól a Superman jelmez, mint Christopher Reeve! meg látszik, hogy nincs benne szinte semmi számítógépes rész..

 

A Rotten Tomatoes oldalán 93%-os értékelést kapott 61 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A film összesen 166,0 millió dolláros bevételt termelt.

(phanzetomox )
 

Hivatalosan ez az első film, amelyet egy videójátékból készítettek.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.