Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
61%
Filmadatlap
 
33
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Eléggé gyengére sikeredett, pedig az előzetes alapján és persze az alapanyag miatt is sokat vártam volna a filmtől. Egyedül a színészi teljesítmény és a speciális effektek kidolgozottsága miatt érdemes végigülni.

 
Thibo84   2016. 06. 21.

Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.


 
hell.l   2016. 05. 08.

Ez a film egy nagy csalódás számomra, akkoriban pedig nagyon vártam. A története a szokásos, ami nem baj, de a rendezés szerintem valami botrányos. Ennek a filmnek kb. semmi értelme, nem is csodálom, hogy nem lett folytatása.

 
erahurka   2018. 08. 21.

A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.

 
Vágottszemű   2019. 03. 22.

Nem volt valami fényes visszatérés. Eléggé gyenge lett a film, emiatt nem nagyon ajánlom a megnézését. Egyszer nézhető, de akkor is már szenvedni kell.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

A Superman visszatér pozitív csalódás volt számomra, mert amellett, hogy hű maradt a korábbi részekhez, újdonságokat is tudmuttani a néző számára. Egy-két apróbb hibát leszámítva, rendben van a film.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

A film nem nagyon tetszett, sokkal jobbra számítottam. Összességében azonban megkaptam amire vártam: harcjelenetek és szerelmi szál. A színészek jól alakították a karaktereiket. A rendezőnek is csak gratulálni tudok! :)

Brandon Routh

A film összbevétele 191 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Egy interjúból kiderült, hogy Kal Penn eredetileg sokkal nagyobb szerepet töltött volna be. A karaktere egy szégyenteljes Daily Planet tudósító volt, akit Lex Luthor megvesztegetett, hogy téves bizonyítékokat állítson Krypton lehetséges túléléséről, ily módon ösztönözve Supermant a Föld elhagyására, hogy megkeresse szülőbolygóját.

(Thibo84)
 

Frank Langella (Perry White) és Kevin Spacey (Lex Luthor) mindketten alakították már Richard Nixon amerikai elnököt. Langella a "Frost/Nixon" 2008-as, Spacey pedig "Elvis és Nixon" 2016-os filmben.

(magyaristvan)
 

Első körben Hugh Laurie lett volna Perry White.

(magyaristvan)
 

Kriptonit kémiai neve: "sodium lithium boron silicate hydroxide with fluorine". A valóságban inkább fehér por, mint zöld kristály.

(magyaristvan)
 

A Supermant játszó Brandon Routh két évvel fiatalabb Tom Wellingnél, aki a figura tinédzser éveit feldolgozó Smallville című sorozatban alakította az Acélembert.

(magyaristvan)
 

Aquaman rajta van Jason pizsamáján.

(magyaristvan)
 

A rendező egyetlen színészt akart Zod tábornok szerepére, Jude Law-ot. Miután Law többször visszautasította a szerepet, Singer kiszedte a forgatókönyvből Zod-ot.

(magyaristvan)
 

Brandon Routh a film kedvéért 10 kiló izmot edzett össze magára.

(magyaristvan)
 

Brandon Routh, Kate Bosworth és Kevin Spacey a forgatókönyv elolvasása nélkül írták alá a szerződésüket.

(magyaristvan)
 

Amy Adams is ringbe szállt Lois Lane szerepéért. Végül 2013-ban, "Az acélember"-ben (Man of Steel) eljátszhatta.

(magyaristvan)