Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
41
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Thibo84   2016. 06. 21.

Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Eléggé gyengére sikeredett, pedig az előzetes alapján és persze az alapanyag miatt is sokat vártam volna a filmtől. Egyedül a színészi teljesítmény és a speciális effektek kidolgozottsága miatt érdemes végigülni.


 
hell.l   2016. 05. 08.

Ez a film egy nagy csalódás számomra, akkoriban pedig nagyon vártam. A története a szokásos, ami nem baj, de a rendezés szerintem valami botrányos. Ennek a filmnek kb. semmi értelme, nem is csodálom, hogy nem lett folytatása.

 
Vágottszemű   2019. 03. 22.

Nem volt valami fényes visszatérés. Eléggé gyenge lett a film, emiatt nem nagyon ajánlom a megnézését. Egyszer nézhető, de akkor is már szenvedni kell.

 
erahurka   2018. 08. 21.

A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.

Brandon Routh
 

Frank Langella (Perry White) és Kevin Spacey (Lex Luthor) mindketten alakították már Richard Nixon amerikai elnököt. Langella a "Frost/Nixon" 2008-as, Spacey pedig "Elvis és Nixon" 2016-os filmben.

(magyaristvan)
 

Első körben Hugh Laurie lett volna Perry White.

(magyaristvan)
 

Kriptonit kémiai neve: "sodium lithium boron silicate hydroxide with fluorine". A valóságban inkább fehér por, mint zöld kristály.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.