Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
33
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Brandon Routh
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Eléggé gyengére sikeredett, pedig az előzetes alapján és persze az alapanyag miatt is sokat vártam volna a filmtől. Egyedül a színészi teljesítmény és a speciális effektek kidolgozottsága miatt érdemes végigülni.

 
Thibo84   2016. 06. 21.

Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.


 
hell.l   2016. 05. 08.

Ez a film egy nagy csalódás számomra, akkoriban pedig nagyon vártam. A története a szokásos, ami nem baj, de a rendezés szerintem valami botrányos. Ennek a filmnek kb. semmi értelme, nem is csodálom, hogy nem lett folytatása.

 
Vágottszemű   2019. 03. 22.

Nem volt valami fényes visszatérés. Eléggé gyenge lett a film, emiatt nem nagyon ajánlom a megnézését. Egyszer nézhető, de akkor is már szenvedni kell.

 
erahurka   2018. 08. 21.

A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.

A film összbevétele 191 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Egy interjúból kiderült, hogy Kal Penn eredetileg sokkal nagyobb szerepet töltött volna be. A karaktere egy szégyenteljes Daily Planet tudósító volt, akit Lex Luthor megvesztegetett, hogy téves bizonyítékokat állítson Krypton lehetséges túléléséről, ily módon ösztönözve Supermant a Föld elhagyására, hogy megkeresse szülőbolygóját.

(Thibo84)
 

Frank Langella (Perry White) és Kevin Spacey (Lex Luthor) mindketten alakították már Richard Nixon amerikai elnököt. Langella a "Frost/Nixon" 2008-as, Spacey pedig "Elvis és Nixon" 2016-os filmben.

(magyaristvan)
 

Első körben Hugh Laurie lett volna Perry White.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.