Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66
Filmadatlap
 
33
Szereplők
13
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
hell.l   2016. 05. 08.

Ez a film egy nagy csalódás számomra, akkoriban pedig nagyon vártam. A története a szokásos, ami nem baj, de a rendezés szerintem valami botrányos. Ennek a filmnek kb. semmi értelme, nem is csodálom, hogy nem lett folytatása.

 
Thibo84   2016. 06. 21.

Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.


 
erahurka   2018. 08. 21.

A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

A Superman visszatér pozitív csalódás volt számomra, mert amellett, hogy hű maradt a korábbi részekhez, újdonságokat is tudmuttani a néző számára. Egy-két apróbb hibát leszámítva, rendben van a film.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

A film nem nagyon tetszett, sokkal jobbra számítottam. Összességében azonban megkaptam amire vártam: harcjelenetek és szerelmi szál. A színészek jól alakították a karaktereiket. A rendezőnek is csak gratulálni tudok! :)

Brandon Routh
 

Frank Langella (Perry White) és Kevin Spacey (Lex Luthor) mindketten alakították már Richard Nixon amerikai elnököt. Langella a "Frost/Nixon" 2008-as, Spacey pedig "Elvis és Nixon" 2016-os filmben.

(magyaristvan )
 

Első körben Hugh Laurie lett volna Perry White.

(magyaristvan )
 

Kriptonit kémiai neve: "sodium lithium boron silicate hydroxide with fluorine". A valóságban inkább fehér por, mint zöld kristály.

(magyaristvan )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.