Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
61%

Superman visszatér (2006)

Superman Returns
Filmadatlap
 
31
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

0

Eléggé gyengére sikeredett, pedig az előzetes alapján és persze az alapanyag miatt is sokat vártam volna a filmtől. Egyedül a színészi teljesítmény és a speciális effektek kidolgozottsága miatt érdemes végigülni.

 
Thibo84   2016. 06. 21.

0

Singer az X-men-ek sikerei után, egy igen gyenge "rebootot" hozott össze. Csak is a jól kidolgozott effektek miatt kap két csillagot.


 
hell.l   2016. 05. 08.

0

Ez a film egy nagy csalódás számomra, akkoriban pedig nagyon vártam. A története a szokásos, ami nem baj, de a rendezés szerintem valami botrányos. Ennek a filmnek kb. semmi értelme, nem is csodálom, hogy nem lett folytatása.

 
erahurka   2018. 08. 21.

0

A DC már 2006-ban is értette a dolgát. Fogtak egy tehetséges filmest, aki valamiért az ő kezük alatt egy nagy rakás trágyát tudott csak összehozni. Ráadásul olyan színészek asszisztálásával mint Kevin Spacey vagy Marlon Brando.

 
Vágottszemű   2019. 03. 22.

0

Nem volt valami fényes visszatérés. Eléggé gyenge lett a film, emiatt nem nagyon ajánlom a megnézését. Egyszer nézhető, de akkor is már szenvedni kell.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

0

A Superman visszatér pozitív csalódás volt számomra, mert amellett, hogy hű maradt a korábbi részekhez, újdonságokat is tudmuttani a néző számára. Egy-két apróbb hibát leszámítva, rendben van a film.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

0

A film nem nagyon tetszett, sokkal jobbra számítottam. Összességében azonban megkaptam amire vártam: harcjelenetek és szerelmi szál. A színészek jól alakították a karaktereiket. A rendezőnek is csak gratulálni tudok! :)

Galéria (11)

Brandon Routh

Videók (2)

A film összbevétele 191 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Egy interjúból kiderült, hogy Kal Penn eredetileg sokkal nagyobb szerepet töltött volna be. A karaktere egy szégyenteljes Daily Planet tudósító volt, akit Lex Luthor megvesztegetett, hogy téves bizonyítékokat állítson Krypton lehetséges túléléséről, ily módon ösztönözve Supermant a Föld elhagyására, hogy megkeresse szülőbolygóját.

(Thibo84)
 

Frank Langella (Perry White) és Kevin Spacey (Lex Luthor) mindketten alakították már Richard Nixon amerikai elnököt. Langella a "Frost/Nixon" 2008-as, Spacey pedig "Elvis és Nixon" 2016-os filmben.

(magyaristvan)
 

Első körben Hugh Laurie lett volna Perry White.

(magyaristvan)
 

Kriptonit kémiai neve: "sodium lithium boron silicate hydroxide with fluorine". A valóságban inkább fehér por, mint zöld kristály.

(magyaristvan)
 

A Supermant játszó Brandon Routh két évvel fiatalabb Tom Wellingnél, aki a figura tinédzser éveit feldolgozó Smallville című sorozatban alakította az Acélembert.

(magyaristvan)
 

Aquaman rajta van Jason pizsamáján.

(magyaristvan)
 

A rendező egyetlen színészt akart Zod tábornok szerepére, Jude Law-ot. Miután Law többször visszautasította a szerepet, Singer kiszedte a forgatókönyvből Zod-ot.

(magyaristvan)
 

Brandon Routh a film kedvéért 10 kiló izmot edzett össze magára.

(magyaristvan)
 

Brandon Routh, Kate Bosworth és Kevin Spacey a forgatókönyv elolvasása nélkül írták alá a szerződésüket.

(magyaristvan)
 

Amy Adams is ringbe szállt Lois Lane szerepéért. Végül 2013-ban, "Az acélember"-ben (Man of Steel) eljátszhatta.

(magyaristvan)