Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64

Superman 3 (1983)

Superman III
Filmadatlap
 
18
Szereplők
1
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Superman 3

 
Thibo84   2019. 04. 03.

Sajna hiába Richard Pryor és a humora, még ő is kevés volt ahhoz, hogy színvonalas filmet kapjunk. Szinte olyan érzésem volt, mintha a stúdió késztetést érzett volna, hogy még egy bőrt lehúzzon Supermanről. Több színésznél is azt láttam, unottan áll a karakteréhez. Persze kivételek voltak. Mondjuk azt jó ötletnek találtam, hogy a hős végtére is saját magával nézett farkasszemet, de ennyi. Azt viccesnek találtam, hogy egy szuper számítógép nem tartja veszélyesnek a savat, ami aztán a vesztét okozta.

Christopher Reeve
Christopher Reeve
 

A film 1983-ban jelent meg, Superman 45-dik évfordulóján.

(magyaristvan)
 

Robert Vaughn játszotta Napoleon Solo-t az "U.N.C.L.E. embere" (The Man from U.N.C.L.E.) tévésorozatban, később pedig Henry Cavill, a 2013-as Superman játszotta ugyanezt a szerepet a sorozat 2015-ös moziváltozatában.

(magyaristvan)
 

Eredetileg Jennifer Jason Leigh-t akarták Lana Lang szerepére, de túl fiatal volt.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.