Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Tommy Lee Jones
Patrick Warburton
Tommy Lee Jones
Will Smith
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

Régebben jobban tetszett,mára az én számomra kissé megkopott a varázsa.Smith és Tommy Lee Jones ,ja és Knoxville sem tudja feltornázni a jobbak közé!

 
Deku   2017. 10. 22.

Nem volt nehéz dolga az embernek hisz megkedvelheti bárki aki eme kategóriát preferálja. Könnyű ezt a filmet dicsérni. Mintha minden pillanata bearanyozná a perceimet amit vele töltök. A sztori, a színészek és még a zene is nagyon a helyén volt.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

Számomra, ez a rész sikerült a leggyengébben.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

Kiváló folytatás. Tovább tudták szőni ezt az egyedi scifi vígjátékot, méghozzá nem is akárhogy. Tökéletes volt ahogy visszahozták az ügynöktársát. Egyedi látásmódú és humorú. Will Smith-t imádom ezekben a filmekben. Mintha rá öntötték volna a szerepet.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Gyerekkoromban szerettem a sötét zsarukat, felnőtt fejjel már nem értem, mi tetszett benne. A második rész pedig egész egyszerűen kiverte nálam a biztosítékot. Még azt se tudom rámondani, hogy megvan a maga rajongó tábora, mint pl. a Marvel filmeknek.

A film összbevétele 441 818 803 dollár volt (imdb.com).

 

2002-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A filmben Michael Jackson is feltűnik, aki a való életben nagyon vonzódott a földönkívüli misztikumhoz.

(SódóGA)
 

A filmben Will Smith fiai is epizódszerepet kaptak.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.