Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Az elveszett világ: Jurassic Park

(The Lost World: Jurassic Park)
 
28
33
23
20
 
indingo   2017. 05. 02.

Nekem ezzel a résszel s volt bajom. ott folytatták, ahol abbahagyták. Izgalmas történet, néhány új dinoszaurusszal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 06. 01.

Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy az első vagy a ez a rész volt a jobb, mert mind a két résznek megvoltak a maga jó jelenetei. Talán ez azért volt jobb mert Jeff Goldblum volt a főszereplő. A story jól sikerült és a látvány, illetve a végén a városi jelenet az egészen jól sikerült a készítőknek.

 
Deku   2017. 07. 26.

Ha őslényes film akkor csakis ezek a filmek jöhetnek szóba és semmi más. Igazán szórakoztató film. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Teljesen beszippantott ez a rész is. Talán még izgalmasabb volt a történet, hisz a kutatócsoport nem tudta, hogy mire vállalkozik egy ismeretlen szigetre kellett menniük.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Nagyon erősre sikeredett ez a rész is. Az első rész végén mindenkiben ott motoszkált, hogy na de mi lesz a szigettel és az ott lakokkal. Vajon minden elpusztul?

Jeff Goldblum
Smoking Barrels - Az elveszett világ: Jurassic Park
Az élet utat tör magának. Az első rész legemlékezetesebb mondata volt ez, a másodikban pedig láthattuk, hogy mit is jelent ez valójában.
 

Baki; mikor a T-Rex-ek lelökik a kamiont a szakadékba, látszik hogy a végén az üveg ki van törve és mindeféle holmi potyog ki. A következő jelenetben már újra ott az üveg, amire Julia Roberts rázuhan.

(Hetedik )
 

1997-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

1997 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.