Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%

Az elveszett világ: Jurassic Park (1997)

The Lost World: Jurassic Park
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
20
Képek
Videók
 
belavagyok   2020. 09. 28.

legújabb vélemény

Jó sokat kellett várni az első rész után, de azt kell hogy mondjam, hogy megérte. Talán még izgalmasabb, mint az első rész, sok-sok kaland és még több dino.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 06. 01.

Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy az első vagy a ez a rész volt a jobb, mert mind a két résznek megvoltak a maga jó jelenetei. Talán ez azért volt jobb mert Jeff Goldblum volt a főszereplő. A story jól sikerült és a látvány, illetve a végén a városi jelenet az egészen jól sikerült a készítőknek.


 
indingo   2017. 05. 02.

Nekem ezzel a résszel s volt bajom. ott folytatták, ahol abbahagyták. Izgalmas történet, néhány új dinoszaurusszal.

 
Deku   2017. 07. 26.

Ha őslényes film akkor csakis ezek a filmek jöhetnek szóba és semmi más. Igazán szórakoztató film. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 09.

A film jó kicsit kevesebb az izgalom és nem azt az izgalmat adja mint amit az első és egy valamiben még rosszabb mint az első és az a dinoszauruszok ábrázolása míg a 93-as műremek élethű lényekkel dolgozott itt látszik hogy grafikus megoldásokhoz nyú... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 04.

Ugye mindenből az eredeti a jobb,de lehet csk olyan igazibb.Jó kis mozi,és annak idején hihetetlenül csodáltuk a dinókat! Jók a színészek is,és van sztori. Többször nézős kategória.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Kicsit talán ez egy érzelgősebb rész lett, mint az első. Van benne egy erős apa-lány vonal is. A dinoszauruszok látványra itt is nagyon élethűek. A története izgalmas.

Jeff Goldblum

A film összbevétele 618 638 999 dollár volt (imdb.com).

 

Baki; mikor a T-Rex-ek lelökik a kamiont a szakadékba, látszik hogy a végén az üveg ki van törve és mindeféle holmi potyog ki. A következő jelenetben már újra ott az üveg, amire Julia Roberts rázuhan.

(HETEDIK )
 

1997-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

1997 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)
 

A produkció részére Stan Winston stúdiója több mozgó robotot és bábut is csinált, ám ezek nagy részét kivágták.

(Mavil)
 

A film 73 millió dollárból készült és több mint 618 milliót hozott vissza. A kritikusoktól pozitív, vagy vegyes értékelést kapott.

(Mavil)
 

Az őslény üvöltéséhez a tehénbőgés szolgáltatta az alapot, a Compsognathus-ok hangját bébi krokodilok, békák, madarak és patkányok hangjaiból állították össze.

(Mavil)
 

Ebben a részben a készítők elhalmozták a nézőket dínó-akciókkal, körülbelül 50%-kal van belőlük több, mint az előző részben.

(Mavil)
 

Az egyik mellékszereplő neve igen vicces, J. Scott Shonka (pont úgy kell kiejteni, ahogy a sonkát).

(Mavil)
 

A filmnek létezik egy különleges dvd-kiadása, mely speciális díszdobozban került forgalmazásra. Benne van az első és a második rész, mindkét film zenéje cd-n, két lencse és nyolc 8x10-es kimerevített képkocka a mozikból, valamint a három producer aláírásával ellátott hitelesítő okmány is.

(Mavil)
 

Az Universal-logót ennél a filmnél láthatta először a közönség ebben a formában.

(Mavil)
 
Az élet utat tör magának. Az első rész legemlékezetesebb mondata volt ez, a másodikban pedig láthattuk, hogy mit is jelent ez valójában. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.