Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

Az elveszett világ: Jurassic Park (1997)

The Lost World: Jurassic Park
Filmadatlap
 
28
Szereplők
40
Vélemények
20
Képek
Videók
Jeff Goldblum
 
drg0602   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

Kétszer láttam moziba egymás után, de nem bántam meg mert nagyon lefoglalt, izgalmas és jó színészi teljesítmények vannak benne. Raptoros rész kimondottan tetszik, ahogy az embereket levadászák. Szóval jó film nagyon!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 06. 01.

Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy az első vagy a ez a rész volt a jobb, mert mind a két résznek megvoltak a maga jó jelenetei. Talán ez azért volt jobb mert Jeff Goldblum volt a főszereplő. A story jól sikerült és a látvány, illetve a végén a városi jelenet az egészen jól sikerült a készítőknek.


 
indingo   2017. 05. 02.

Nekem ezzel a résszel s volt bajom. ott folytatták, ahol abbahagyták. Izgalmas történet, néhány új dinoszaurusszal.

 
Deku   2017. 07. 26.

Ha őslényes film akkor csakis ezek a filmek jöhetnek szóba és semmi más. Igazán szórakoztató film. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 09.

A film jó kicsit kevesebb az izgalom és nem azt az izgalmat adja mint amit az első és egy valamiben még rosszabb mint az első és az a dinoszauruszok ábrázolása míg a 93-as műremek élethű lényekkel dolgozott itt látszik hogy grafikus megoldásokhoz nyúltak és ettől mű lett. De a szereplők jól játsszák a rájuk kirótt szerepet. Tulajdonképpen egy remek film.

 
Az élet utat tör magának. Az első rész legemlékezetesebb mondata volt ez, a másodikban pedig láthattuk, hogy mit is jelent ez valójában. több»

A film összbevétele 618 638 999 dollár volt (imdb.com).

 

Baki; mikor a T-Rex-ek lelökik a kamiont a szakadékba, látszik hogy a végén az üveg ki van törve és mindeféle holmi potyog ki. A következő jelenetben már újra ott az üveg, amire Julia Roberts rázuhan.

(HETEDIK )
 

1997-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

1997 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.