Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Az elveszett világ: Jurassic Park (1997)

The Lost World: Jurassic Park
Filmadatlap
 
28
Szereplők
35
Vélemények
20
Képek
Videók
 
indingo   2017. 05. 02.

Nekem ezzel a résszel s volt bajom. ott folytatták, ahol abbahagyták. Izgalmas történet, néhány új dinoszaurusszal.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 06. 01.

Igazából azt nem tudom eldönteni, hogy az első vagy a ez a rész volt a jobb, mert mind a két résznek megvoltak a maga jó jelenetei. Talán ez azért volt jobb mert Jeff Goldblum volt a főszereplő. A story jól sikerült és a látvány, illetve a végén a városi jelenet az egészen jól sikerült a készítőknek.


 
Deku   2017. 07. 26.

Ha őslényes film akkor csakis ezek a filmek jöhetnek szóba és semmi más. Igazán szórakoztató film. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Kicsit talán ez egy érzelgősebb rész lett, mint az első. Van benne egy erős apa-lány vonal is. A dinoszauruszok látványra itt is nagyon élethűek. A története izgalmas.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Teljesen beszippantott ez a rész is. Talán még izgalmasabb volt a történet, hisz a kutatócsoport nem tudta, hogy mire vállalkozik egy ismeretlen szigetre kellett menniük.

Jeff Goldblum
 
Az élet utat tör magának. Az első rész legemlékezetesebb mondata volt ez, a másodikban pedig láthattuk, hogy mit is jelent ez valójában. több»
 

Baki; mikor a T-Rex-ek lelökik a kamiont a szakadékba, látszik hogy a végén az üveg ki van törve és mindeféle holmi potyog ki. A következő jelenetben már újra ott az üveg, amire Julia Roberts rázuhan.

(Hetedik )
 

1997-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

1997 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.