Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
29
Szereplők
128
Vélemények
30
Képek
8
Videók
Jurassic Park
Ariana Richards
Ariana Richards
Joseph Mazzello
Sam Neill
Richard Attenborough
Richard Attenborough
Laura Dern
Sam Neill
Jeff Goldblum
Ariana Richards
 
zeusz96   2020. 04. 22.

legújabb vélemény

Szerintem a legjobb dinos film , sajnos sokan probálták utánozni de nem sikerült !!! A karakterek között jó a kémia. Érdekes történet,és a látvány még 2020 -as viszonylatban is jónak számit (szerintem )

 
indingo   2017. 05. 02.

Megunhatatlan történet. Gyerekként is magával ragadott, de az az érzés felnőttként is megvan amikor nézem. Varázslatos a története, imádom.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 28.

Gyerekkorom egyik kedvenc filmje, kívülről tudom a szövegét és még ma is örömmel nézem meg, ha adja a tv.

 
Deku   2017. 07. 08.

Kegyetlenül jó film sorozat első része. Mivel nekem itt mindegyik tetszett. Bár be kell látni az első lett a legjobb viszont a meglepő része az, hogy grafikailag meg se mondanám, hogy milyen régi a film.

 
Shelby07   2018. 01. 06.

Nagyon tetszett a film, igazi rendhagyó alkotás. Egy sziget ahol léteznek még dinók? Szerintem lenyűgöző az elmélet és a film is nagyon élvezhető volt. Persze ma már a számítógépes technikával profi dínókat tudnak alkotni de abban az időben amikor ez a film készült nem volt elérhető ez a módszer, és ennek ellenére tökéletesen oldották meg a dinók létrehozásást! Nagyszerű film.

 
Az első részt imádtam, a második elment, a harmadikból viszont csak néhány jelenetre emlékszem. Így múlik el a dinómánia az évek során, mert egyszer minden kimegy a divatból. Nagyon csodálkozom rajta, hogy Spielberg, aki egykoron nagyon érezte, hogy mit szeret a közönség, elkészítette az (eddigi) utolsó felvonást a Jurassic Parkból. Mert akkora már erősen lecsengőben volt a szaurusz-őrület, a T-rex-ek helyét lassan más franchise-ok szereplői kezdték átvenni a gyerekek (és a gyermeklelkű felnőttek) szívében. De a pénz nagy úr, ezért elkészült ez a rész is, teljesen feleslegesen, méltán süllyedt a feledés homályába. A bemutató óta nem láttam a filmet, és most is ugyanúgy végigdühöngtem, mint annak idején. Ez egy elkésett, félresikerült alkotás, kizárólag fanoknak ajánlott a megtekintése! több»
 
Atyaúristen, egy T-rex! Nem, ez a mondat nem a bemutató idején szaladt ki a számon (akkor csak simán néztem ki a fejemből, annyira ledöbbentem, akárcsak mindenki a tatabányai kis moziban), hanem egy egyszerű vasárnap déli tévénézés közben, Spielberg lassan már klasszikussá vált filmjének kb. ezredik megtekintése után. több»

A film összbevétele 1 029 153 882 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Neillnek megsérült a keze, amikor a kezében égő jelzőfénnyel elterelte a T-Rex figyelmét.

(Yosihiro )
 

James Cameron bevallotta, hogy ő szerette volna rendezni a filmet, de pár órával előbb valaki ( Steven Spielberg ) megkapta a filmes jogokat. Mint utóbb nyilatkozta, jobb döntés volt Spielberg, mint ő.

(Yosihiro )
 

Ian Malcolm (Jeff Goldblum) a film elkészítése alatt flörtölt Ellie Sattlerrel (Laura Dern). Kapcsolatuk 2 évig tartott.

(Yosihiro )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.