80% 1080 szavazat
Holnapután

Holnapután

The Day After Tomorrow
Filmadatlap
75
Vélemények (75)
27
Szereplők (27)
20
Képek (20)
3
Videók (3)
12
Érdekességek (12)
1
Díjak (1)
Filmkritika
15
Cikkek (15)
Fórum

Hol nézheted

Perry King
Dennis Quaid
Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Arjay Smith
Emmy Rossum
Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Jake Gyllenhaal
Arjay Smith
Austin Nichols
Austin Nichols
Jake Gyllenhaal
Arjay Smith
Jake Gyllenhaal

FILMINFÓ

Habár Jack Hall klimatológus próbálja figyelmeztetni az embereket a közeledő katasztrófáról, senki sem hisz neki. Fia, Sam is kétkedve fogadja szavait. A veszély komolyságáról egy hatalmas, a Déli-sarkról leszakadó jégtömb győzi meg őket. Az emberek menekülnének, ám Amerikát gyorsabban éri a… Több


Rendező: Roland Emmerich
Forgatókönyvíró: Roland Emmerich, Jeffrey Nachmanoff
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2004.05.27. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2024.02.07 Schumy1

legújabb vélemény

Érdekes film volt, s akár be is jöhet egy ilyen az életünkbe. Tetszett. Jake nem tartozik a kedvenc színészeim közé, s emiatt kicsit lehúzta az élvezetet a film nézése közben.

1
 
2017.08.30 Deku

Nagyon szórakoztató lett ez a film. Imádtam a karaktereket benne, ez pedig szerintem alap dolog egy filmnél, a történet is nagyon rendben volt, sőt mi több, imádtam. Nagyon nagy kedvencemmé vált.

2
 

Műfajában egyszerűen zseniális,és hihetetlenül odavágós film,ami figyelmeztet a pazarló,természetpusztító lényünkre,a Földanya elpusztítására,amit tematikusan,de annál intenzívebben végzünk évtizedek óta.Jake Gyllenhaal szuper karaktere mindent visz.... Több

1
 
2017.07.28 Orosz István

Jó kis katasztrófa, látványos is én nagyon élveztem, ebben a kategóriában amit ez a film képvisel szerintem a legjobb. Látványos egyben elgondolkodtató is.

1
 
2021.09.28 Laca//Ho/rr/oR//

4 évszak rendel

Érdekes és elgondolkodtató a film. Roland Emmerich munkássága érződik a filmen mindvégig, és egészen jól tér ki a természet sújtotta Föld globális helyzetének folyamatára. Ahogyan végigszánkázik minden évszakon Amerika északi részén, azt az egészet látványban nagyon jól adja vissza, és a hozzájáró magyarázat is korrekt. Fel van vezetve, ahogy kell, nem csak belecsöppen a néző, ez külön pozitívum. Jake Gyllenhaal nagyszerű volt már akkortájt is, pedig alig múlt el 20 éves, de remekül hozta Sam Hall karakterét. Tetszett, hogy jó pár karakterrel dolgoztak együtt, és ennek köszönhetően jó pár helyszín szolgált egy időben, folyamatos váltásokkal. Ha már a jó pár váltásnál tartunk... A folyamatos időjárási kavalkád bemutatása remek volt, hiszen árvíz, sarkvidéki hideg és hóvihar sújtja Amerika északi részét, és ezt remekül vitték vászonra, és jól játszottak az idővel ezalatt. A több nézőpont és a remek atmoszféra, ami a jól kidolgozott látványvilágnak köszönhető - a film ereje ebben rejlett, de persze a két főszereplőnek is köszönhető mindez.

4

A film összbevétele 544 272 402 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Mint oly sok amerikai filmben, itt sem ússza meg a szabadság szobor.Szerző: HE7EDIK

#2
 

A farkasokat CGI technológiával alkották meg. Szerző: HE7EDIK

#3
 

A filmben lezajló hirtelen klímaváltozás teljes mértékben fikció. Szerző: HE7EDIK

#4
 

Emmerich a legmodernebb időjárási szimulációkat használta a természeti katasztrófák megjelenítéséhez.Szerző: HE7EDIK

#5