Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Holnapután (2004)

The Day After Tomorrow
Filmadatlap
 
28
Szereplők
63
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Holnapután
 
Orosz István   2017. 07. 28.

Jó kis katasztrófa, látványos is én nagyon élveztem, ebben a kategóriában amit ez a film képvisel szerintem a legjobb. Látványos egyben elgondolkodtató is.

 
indingo   2017. 04. 18.

Erre a filmre is azt mondanám, hogy olyan globális. Mi is jelent? Nem az a belecsöppenünk fajta. Magát az egész folyamatot végig kísérhetjük a film során, nagyon jó a látványa és több szemszöget is megmutat.


 
Deku   2017. 08. 30.

Nagyon szórakoztató lett ez a film. Imádtam a karaktereket benne, ez pedig szerintem alap dolog egy filmnél, a történet is nagyon rendben volt, sőt mi több, imádtam. Nagyon nagy kedvencemmé vált.

 
GedyPapa   2017. 05. 08.

Gondolkodásra serkent és még a megtekintés után is ott motoszkál, hogy vajon én mint egyes ember mit tudok az ellen tenni, hogy a film világvége hangulata megvalósuljon?

 
dailyfilmsan   2019. 08. 22.

Katasztrófa filmek közt egész jó, majdnem kiemelkedő a film. A felépítése rendben van maga az effektek is egész jók a korához képest. Mondhatni jól kihozták a maximumot a lehetőségekből. Nem érezteti a mesterkélt hatást a film, mint ahogyan azt sok más katasztrófa film teszi hanem hiteles kifejezések és beszélgetések folynak le benne. El tudja hitetni az emberrel hogy ilyen megtörténhet. Ez javarészt a szereplők érdeme. Szeretem ezt a filmet szerintem jól megcsinálták.

Perry King
Dennis Quaid
Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Arjay Smith
Emmy Rossum
Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Jake Gyllenhaal
Arjay Smith
Austin Nichols
Austin Nichols
Jake Gyllenhaal
Arjay Smith
Jake Gyllenhaal

A film összbevétele 544 272 402 dollár volt (imdb.com).

 

Mint oly sok amerikai filmben, itt sem ússza meg a szabadság szobor.

(HETEDIK )
 

A farkasokat CGI technológiával alkották meg.

(HETEDIK )
 

A filmben lezajló hirtelen klímaváltozás teljes mértékben fikció.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.