Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Holnapután (2004)

The Day After Tomorrow
Filmadatlap
 
27
Szereplők
74
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Galéria (20)

Perry King
Dennis Quaid
Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Arjay Smith
Emmy Rossum
Jake Gyllenhaal
Dennis Quaid
Jake Gyllenhaal
Arjay Smith
Austin Nichols
Austin Nichols
Jake Gyllenhaal
Arjay Smith
Jake Gyllenhaal

Videók (3)

 
Erik8csok   2022. 10. 08.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó film lett! Eddig még nem láttam, de most végre sikerült megnéznem és nem csalódtam. Nagyon látványos film, jó színészekkel. Izgalmas, egy cseppet sem ül le, végig pörög, és ehhez hozzá tesznek a remek jelenetek is. Persze Jake Gyllenhaal is... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

2

Nagyon szórakoztató lett ez a film. Imádtam a karaktereket benne, ez pedig szerintem alap dolog egy filmnél, a történet is nagyon rendben volt, sőt mi több, imádtam. Nagyon nagy kedvencemmé vált.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

1

Műfajában egyszerűen zseniális,és hihetetlenül odavágós film,ami figyelmeztet a pazarló,természetpusztító lényünkre,a Földanya elpusztítására,amit tematikusan,de annál intenzívebben végzünk évtizedek óta.Jake Gyllenhaal szuper karaktere mindent visz.... több»

 
Orosz István   2017. 07. 28.

1

Jó kis katasztrófa, látványos is én nagyon élveztem, ebben a kategóriában amit ez a film képvisel szerintem a legjobb. Látványos egyben elgondolkodtató is.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 09. 28.

4
4 évszak rendel

Érdekes és elgondolkodtató a film. Roland Emmerich munkássága érződik a filmen mindvégig, és egészen jól tér ki a természet sújtotta Föld globális helyzetének folyamatára. Ahogyan végigszánkázik minden évszakon Amerika északi részén, azt az egészet látványban nagyon jól adja vissza, és a hozzájáró magyarázat is korrekt. Fel van vezetve, ahogy kell, nem csak belecsöppen a néző, ez külön pozitívum. Jake Gyllenhaal nagyszerű volt már akkortájt is, pedig alig múlt el 20 éves, de remekül hozta Sam Hall karakterét. Tetszett, hogy jó pár karakterrel dolgoztak együtt, és ennek köszönhetően jó pár helyszín szolgált egy időben, folyamatos váltásokkal. Ha már a jó pár váltásnál tartunk... A folyamatos időjárási kavalkád bemutatása remek volt, hiszen árvíz, sarkvidéki hideg és hóvihar sújtja Amerika északi részét, és ezt remekül vitték vászonra, és jól játszottak az idővel ezalatt. A több nézőpont és a remek atmoszféra, ami a jól kidolgozott látványvilágnak köszönhető - a film ereje ebben rejlett, de persze a két főszereplőnek is köszönhető mindez.

 
indingo   2017. 04. 18.

2

Erre a filmre is azt mondanám, hogy olyan globális. Mi is jelent? Nem az a belecsöppenünk fajta. Magát az egész folyamatot végig kísérhetjük a film során, nagyon jó a látványa és több szemszöget is megmutat.

 
HE7EDIK   2019. 11. 11.

1

Emmerich utolsó igazán jónak mondható filmje és egyben figyelmeztetés is, mi várhat ránk a jövőben ha továbbra is semmibe vesszük azt a csodálatos bolygót ahol élünk.

A film összbevétele 544 272 402 dollár volt (imdb.com).

 

Mint oly sok amerikai filmben, itt sem ússza meg a szabadság szobor.

(HE7EDIK )
 

A farkasokat CGI technológiával alkották meg.

(HE7EDIK )
 

A filmben lezajló hirtelen klímaváltozás teljes mértékben fikció.

(HE7EDIK )
 

Emmerich a legmodernebb időjárási szimulációkat használta a természeti katasztrófák megjelenítéséhez.

(HE7EDIK )
 

A filmet a globális felmelegedés ihlette.

(HE7EDIK )