32% 30 szavazat
Vihar Seattle-ben

Vihar Seattle-ben

Seattle Superstorm
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A NASA tudósának, Tomnak (Esai Morales) Seattle-be való költözése a nyugalmas családi élet reményében, látványosan visszaüt ebben az epikus katasztrófafilmben. Miután a katonaság lelő egy UFO-t, ez időjárási jelenségek furcsa sorozatát indítja el - földrengések, tornádók és heves villámviharok sorát. Miközben Seattle veszélyben van, Tomnak és családjának együtt kell dolgoznia, hogy megmentsék a várost, mielőtt az anyatermészet végleg elpusztítaná.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2012.03.31.
Esai Morales
Ona Grauer
Esai Morales
Esai Morales
Ona Grauer
Esai Morales
Jesse Moss
Ona Grauer
 
2018.07.12 vitto

legújabb vélemény

A filmnek megvan a maga bűnös élvezeti értéke ugyan, ez pedig a történet, ami néha megcsillant egy kis izgalmat. Végül is a képi világa is rendben van, igazából tudtam, mire számítsak, mikor úgy döntöttem megnézem. Egyedül Morales alakítása értelmezh... Több

0
 
2015.07.09 cody0507

Csak a szokásos B-kategóriás katasztrófafilm pocsék színészekkel, pocsék történettel. Ennél többet nem nagyon lehet elmondani róla. Nézhetetlen!

0
 
2017.01.22 daeril

Izgalmas és pörgős, szerintem ezt a fajta történetet egyszerűen nem lehet megunni, és mindig rácsodálkozom, hogy mindig tudnak belőle kihozni valami újat!

0