Armageddon (1998)

Armageddon

stewie_griffin_2005   2021. 06. 04.

A színészek hiába híresek, még Bruce Willis sem alakított túl nagyot. Amúgy tipikus amerikai blockbuster film, úgy tűnik, már a ‘90-es években is fordított arányban állt sokszor a film minősége és az eladott mozijegyek száma. :D Mondjuk ott a Terminá... több»

mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nem szeretem az ilyen jellegű filmeket, de ez még nekem is tetszett. Sok érzelemmel van ellátva és remek a színészi gárda.

Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Iszonyatosan sokszor láttam és még ma is szívesen megnézem, ha valamelyik csatorna leadja. Jó pár hiba van benne, ami a rendező is elismert, de ettől még Bruce Willis, Ben Affleck, Liv Tyler, Steve Buscemi és Billy Bob Thornton nagyon jól formálták meg a karakterüket és látványos helyenként jó vicces filmet kaptunk.

indingo   2017. 05. 03.

A történet nem lett a szívem csücske, de azért tetszett végig élveztem a filmet, nem volt unalmas. A főcímdal viszont elképesztően jóra és ütősre sikeredett.

Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

Willis azért megint megmenti a világot,ahogyan szokta,csak úgy könyökből!Érdekes történet,és nem kell komolyan venni,csak nézni a jobbnál jobb jeleneteket,és szinészi játékokat! Steve Buscemi itt is tündököl,nagyszerű színész!

Deku   2017. 08. 30.

Az első pár perc után azt mondtam, hogy ez tökre jó film lesz. Viszont azt kellett észre vegyem, hogy erős lejtőre kerültünk. Nagyon lehúzó lett a film a végére. Irtó nagy csalódás lett.

HercegPeter   2019. 07. 27.

Amikor fél Hollywood összefogott, hogy megmentsék a Földet

Ha valaki azt mondja, hogy katasztrófafilm, akkor fogadni mernék rá, hogy az emberek fele erre a filmre gondol. Mondhatni, ez a műfaj etalonja. A számos hiba ellenére elmondható, hogy talán az egyik legjobb világvége film. A történet jól felépített (... teljes kritika»

Bruce Willist Arany Málna díjra jelölték a szerepléséért.

(HE7EDIK)

Bruce Willis-nek nehezen ment a sírás, mikor búcsúzott filmbéli lányától.

(HE7EDIK)

Az űrbéli jelenetek tele vannak hangeffektekkel, holott az űrben nem terjed a hang.

(HE7EDIK)

A film során Nasa szakemberek segítették az alkotókat.

(HE7EDIK)

Rockhoundot ragasztószalaggal kötözik meg borult elméje miatt, a Nasa-nál is ez a bevett szokás.

(mamiéstöti2)