Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
36
Szereplők
37
Vélemények
21
Képek
2
Videók
Armageddon
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nem szeretem az ilyen jellegű filmeket, de ez még nekem is tetszett. Sok érzelemmel van ellátva és remek a színészi gárda.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Iszonyatosan sokszor láttam és még ma is szívesen megnézem, ha valamelyik csatorna leadja. Jó pár hiba van benne, ami a rendező is elismert, de ettől még Bruce Willis, Ben Affleck, Liv Tyler, Steve Buscemi és Billy Bob Thornton nagyon jól formálták meg a karakterüket és látványos helyenként jó vicces filmet kaptunk.


 
indingo   2017. 05. 03.

A történet nem lett a szívem csücske, de azért tetszett végig élveztem a filmet, nem volt unalmas. A főcímdal viszont elképesztően jóra és ütősre sikeredett.

 
Deku   2017. 08. 30.

Az első pár perc után azt mondtam, hogy ez tökre jó film lesz. Viszont azt kellett észre vegyem, hogy erős lejtőre kerültünk. Nagyon lehúzó lett a film a végére. Irtó nagy csalódás lett.

 
HercegPeter   2019. 07. 27.
Amikor fél Hollywood összefogott, hogy megmentsék a Földet

Ha valaki azt mondja, hogy katasztrófafilm, akkor fogadni mernék rá, hogy az emberek fele erre a filmre gondol. Mondhatni, ez a műfaj etalonja. A számos hiba ellenére elmondható, hogy talán az egyik legjobb világvége film. A történet jól felépített (a logikai buktatók ellenére), próbálnak minden szereplőt megszerettetni velünk, még Steve Buscemit is, aki miatt majdnem minden odalett. El kell tekinteni attól, hogy megint az USA menti meg a világot és, hogy egyedül csak ők vették észre a közelgő veszélyt és ahelyett, hogy a többi országgal közösen dolgoznának ki egy tervet, a kezükbe veszik az irányítást és istent játszanak. Vagy ők lesznek a hősök vagy senki. Persze muszáj volt adni egy kis s... több»

Bruce Willis
 
Ez a film egy jó választás, nem fogott rajta az idő, még ma is tökéletes kikapcsolódást nyújt! több»

A film összbevétele 553 709 788 dollár volt (imdb.com).

 

Bruce Willist Arany Málna díjra jelölték a szerepléséért.

(HETEDIK )
 

Bruce Willis-nek nehezen ment a sírás, mikor búcsúzott filmbéli lányától.

(HETEDIK )
 

Az űrbéli jelenetek tele vannak hangeffektekkel, holott az űrben nem terjed a hang.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.