Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
75

Armageddon

(Armageddon)
 
indingo  2017. 05. 03.

A történet nem lett a szívem csücske, de azért tetszett végig élveztem a filmet, nem volt unalmas. A főcímdal viszont elképesztően jóra és ütősre sikeredett.

 
Deku  2017. 08. 30.

Az első pár perc után azt mondtam, hogy ez tökre jó film lesz. Viszont azt kellett észre vegyem, hogy erős lejtőre kerültünk. Nagyon lehúzó lett a film a végére. Irtó nagy csalódás lett.

 
juhasz-david93  2016. 01. 26.

Közhelyes, unalmas, nagyon amerikai...óriási csalódás. Ilyen szánalmasan hatásvadász alkotást még a leggagyibb, leginkább érzelgős romantikus filmek közt is nehezen találnánk.

 
szdanesz1995  2015. 05. 31.

Kevés katasztrófafilmet szeretek, de ezt igen. És inkább a karakterek miatt. Mindegyik színész jó, és hozzájuk illő jó karaktereket hoznak. A kilövésig szeretem igazán a filmet, amíg a földön vannak és őket ismerjük meg jobban. Félre értés ne essék, a kilövés utántól sem rossz a film, sőt továbbra is jó, csak az eleje jobban megfogott. Willisnek az önfeláldozása a végén tetszett, örültem, hogy valamiképp megbékélt Affleck karakterének és lányának a kapcsolatával. Ráadásul a film Michael Bay még igazán jó filmjei közé tartozik! Érdemes megnézni, hogy egy egyszerű emberekből hogyan válnak a világ hőseivé!

 
szkodvig  2017. 05. 31.

Nagyon szeretem ezt a filmet, jó a történet és eléggé megható is egyben. Jó a színészi játék is.:) Ez a robbantás dolog viszont mint kiderült hatalmas lenne a kockázata, ha így tennénk egyszer.

Bruce Willis
Smoking Barrels: Armageddon
Ez a film egy jó választás, nem fogott rajta az idő, még ma is tökéletes kikapcsolódást nyújt!
 

Rockhoundot ragasztószalaggal kötözik meg borult elméje miatt, a Nasa-nál is ez a bevett szokás.

(mamiéstöti2)
 

A becsapódás előtt a Föld népeit végig mutatják, és mindenhol világos van....

(mamiéstöti2)
 

A filmet egyszerre jelölték Oscar és Arany málna díjra.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.