Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
50
Vélemények
27
Képek
2
Videók
Godzilla
 
HETEDIK   2019. 06. 04.

legújabb vélemény

0

Van benne néhány jobb rész, főleg a hídas zúzás, de a végső nagy csata is elég jól nézett ki, a sötétséget és port leszámítva. Viszont sok az üresjárat, Godzilla pedig keveset szerepel, talán 10 percet, pedig elvileg ő a főszereplő. Emmerich filmjét meg se karcolja.

 
Artemisia   2018. 08. 01.

2

Szörnyen igénytelen kidolgozású, amatőr munka. A kerettörténet nem lenne rossz, de a lényeg, maga Godzilla csak az 50.perc után bukkan fel, és így is alig látható, pár másodperces jelenetei vannak. Rossz ötlet volt egy nyálas, sablonos családi drámá... több»


 
dulkap   2015. 01. 21.

0

Vajon Edwards miért ragaszkodik ahhoz, hogy ha valami végre történik a filmjeiben azt baromi sötétben kell ábrázolni, hogy szart se láss belőle. Ugyanez volt jellemző a Monsters-re és ugyanez volt itt elég gyakran. Ott volt a vonatos jelenet vagy pon... több»

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Annyira nem rossz, nézhető. Az 1998-as minden szempontból odaveri úgy történet, és kinézetben, Annyi viszont tetszett, hogy itt godzilla azért összecsapott két erős szörnnyel. Az emberiség oldalán áll megmenti az emberiséget. Ritka látni egy ilyen na... több»

 
Thibo84   2016. 07. 22.

0

Jobban tetszett, mint a '98-as Roland Emmerich féle változat - bár az sem lebecsülendő -, de még sem az igazi. Szerintem ott hibáztak, hogy Gareth Edwards-ot bedobták a mély vízbe, mivel a Monsters című filmet, alacsony költségvetésből is sikerre vit... több»

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Már jó pár ilyen és ehhez hasonló filmet láttam, ezért voltak versenytársai ennek a filmnek. És a szörnyetegen kívül (ami néha jelenik meg láthatóan ) más nem nagyon sikerült látványosra...vagyis egy két dolog igen, de ezen kívül semmiféle komoly szí... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 22.

0
Csak a méret a lényeg

Godzilla visszatér a vászonra és dagadtabb mint valaha. Mikor megláttam a gömböc óriásszörnyet, elkezdtek potyogni a könnyeim a nevetéstől. Volt szerencsém látni anno a régi japán bábokkal megformált eredeti Godzilla filmeket. Le kell szögezni, ez a ... teljes kritika»

Galéria (27)

Ken Watanabe
Elizabeth Olsen
Gareth Edwards
Elizabeth Olsen
Bryan Cranston
Aaron Taylor-Johnson
Elizabeth Olsen
Bryan Cranston
Aaron Taylor-Johnson
Elizabeth Olsen
Aaron Taylor-Johnson
Ken Watanabe
Sally Hawkins
Bryan Cranston
Sally Hawkins
Juliette Binoche
David Strathairn

Videók (2)

A film összbevétele 524 976 069 dollár volt (imdb.com).

 

Egy számítógépnek 445 évébe telt volna az összes CGI-t kiszámítani.

(mamiéstöti2)
 

Godzilla hátán összesen 89 hegyes rész van.

(mamiéstöti2)
 

A filmben látható Godzilla 108.2 méteres nagyságával az eddigi legnagyobb.

(mamiéstöti2)
 

A Godzilla c. film 160 millió dollárból készült el, és eddig már 200 milliót hozott vissza.

(Mavil)
 

A 2010-es San Diego Comic Conon minden látogató kapott egy Godzillás pólót, melyet még egy különleges effekttel is felruháztak. Aki beült a Legendary pavilonjában kihelyezett kis dobozkába, arról készítettek egy olyan képet, ahol a pólójukon lévő szörny tüzet köp.

(Mavil)
 

A szörny 3D-s modellje félmillió poligonból áll.

(Mavil)
 

A szörnyet több állat ötvözéséből készítették el, így medve, komodói sárkány, a fejéhez pedig kutya- és sas jellegzetességek kerültek.

(Mavil)
 

A produkcióból a stúdió 3 producert (Dan Li, Roy Lee és Doug Davison) is eltávolított, akikkel most megy a pereskedés, egymást vádolják szerződé szegéssel.

(Mavil)
 

Akira Takarada, aki a búvár Ogatát játszotta az első, és az azt követő öt filmben, a legújabb alkotásban is kapott szerepet, de később kivágták a jelenetet. A 80 éves színésztől levélben kértek elnézést a Legendary munkatársai.

(Mavil)
 

Ahhoz, hogy a rombolás minél élet hűbb legyen, készítettek egy nagy felbontású panorámaképeket a városról, majd ebből létrehoztak egy háromdimenziós térképet a valódi épületekről, így a szörnyek a valódi város rombolták le.

(Mavil)
 
A felnőtteknek szóló játszóházat még mindig inkább a Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) vagy a Csatahajó (Battleship, 2012) valósította meg jobban. több»