Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
59
Filmadatlap
 
26
Szereplők
51
Vélemények
27
Képek
13
Videók
Godzilla
 
dulkap   2015. 01. 21.

Vajon Edwards miért ragaszkodik ahhoz, hogy ha valami végre történik a filmjeiben azt baromi sötétben kell ábrázolni, hogy szart se láss belőle. Ugyanez volt jellemző a Monsters-re és ugyanez volt itt elég gyakran. Ott volt a vonatos jelenet vagy pont a leglátványosabbnak tűnő vége. Arról nem beszélve, hogy egy Godzilla filmben szerintem Godzilla legyen a főszereplő, ne csak olyan valaki/valami, aki a két órás film alatt max 20 percet van a vásznon és akkor is súlytalan. Kicsivel több akcióval és több világítással még jó is lehetett volna, de így egy gyenge közepes. Egyébként szerintem pont annyira közepes alkotás, mint az Emmerich féle, csak az nem akart többnek látszani, mint ami.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Annyira nem rossz, nézhető. Az 1998-as minden szempontból odaveri úgy történet, és kinézetben, Annyi viszont tetszett, hogy itt godzilla azért összecsapott két erős szörnnyel. Az emberiség oldalán áll megmenti az emberiséget. Ritka látni egy ilyen nagy szörnyet jó fiúként a mozivásznon. A második részből ami lesz, kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni, még az is lehet hogy jobb lesz mint az első rész,és rájövünk hogy az első rész bevezetés volt valami sokkal nagyobb dologba.


 
HETEDIK   2019. 06. 04.

Van benne néhány jobb rész, főleg a hídas zúzás, de a végső nagy csata is elég jól nézett ki, a sötétséget és port leszámítva. Viszont sok az üresjárat, Godzilla pedig keveset szerepel, talán 10 percet, pedig elvileg ő a főszereplő. Emmerich filmjét meg se karcolja.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Már jó pár ilyen és ehhez hasonló filmet láttam, ezért voltak versenytársai ennek a filmnek. És a szörnyetegen kívül (ami néha jelenik meg láthatóan ) más nem nagyon sikerült látványosra...vagyis egy két dolog igen, de ezen kívül semmiféle komoly színészi munka nincs mögötte egyszerűen nem tudott, olyat mutatni amitől úgy gondoltam volna, akár egy perc erejéig, hogy megnézem a végéig.

 
Thibo84   2016. 07. 22.

Jobban tetszett, mint a '98-as Roland Emmerich féle változat - bár az sem lebecsülendő -, de még sem az igazi. Szerintem ott hibáztak, hogy Gareth Edwards-ot bedobták a mély vízbe, mivel a Monsters című filmet, alacsony költségvetésből is sikerre vitte úgy, hogy a szörnyeket alig mutatták. Aztán rábíztak egy nagy költségvetésű filmet, és nem a lények gigászi csatájára fektette a hangsúlyt, hanem az emberek reakcióira. Arról nem is beszélve, hogy annyi ikonikus szörny közül választhattak volna, kikkel küzdjön meg Godzilla, ehelyett két M.U.T.O.-t kapunk.

Ken Watanabe
Elizabeth Olsen
Gareth Edwards
Elizabeth Olsen
Bryan Cranston
Aaron Taylor-Johnson
Elizabeth Olsen
Bryan Cranston
Aaron Taylor-Johnson
Elizabeth Olsen
Aaron Taylor-Johnson
Ken Watanabe
Sally Hawkins
Bryan Cranston
Sally Hawkins
Juliette Binoche
David Strathairn
 
A felnőtteknek szóló játszóházat még mindig inkább a Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) vagy a Csatahajó (Battleship, 2012) valósította meg jobban. több»
 

Egy számítógépnek 445 évébe telt volna az összes CGI-t kiszámítani.

(mamiéstöti2)
 

Godzilla hátán összesen 89 hegyes rész van.

(mamiéstöti2)
 

A filmben látható Godzilla 108.2 méteres nagyságával az eddigi legnagyobb.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.