Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
31
Szereplők
28
Vélemények
134
Képek
Videók
Csatahajó
 
drg0602   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

Gyenge!!!!

Nagyon gyenge történet, gyenge színészi teljesítmények. Amerikai tucat film, látványos, rossz film! Kár volt időt pocsékolnom rá.

 
Artemisia   2018. 01. 07.

Sablonos

Többet vártam ettől a filmtől és ezektől a színészektől. Nagyon fonák a film hangulata, egyrészt egy sablonos,ezerszer filmre vitt limonádé, a különc, vagány(kodó) srác, aki nem tus illeszkedni a z elvárt normákhoz, folyton megbotránkoztatja a munkaadóit, meg van az ötlettelen és lusta forgatókönyvírók mentőöve, a giccses tiltott szerelmi szál és még az ambiciózus, példaképszerű bátty is, vagyis a film intonációja egy az egyben nevetségesen silány. Az első 30 perc felesleges, unalmas és ingerszegény nagyzolással telik, ami ráadásul semmi érdemleges funkciót nem tölt be a film szempontjából,semmi köze ahhoz, nem alapozza meg a karakterek támadás közbeni cselekedeteit, nem mond el semmit a ... több»


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Hát emberek ez a film valami katasztrófa, a felénél beletekertem valami akció reményében, mert már nagyon untam, de alig volt benne valami. A film másik felét áttekertem és csak az akció-jeleneteknél állítottam le. A színészek harmatgyengék, az akcióból kevés van, számomra a sztori egy baromság (bár látványfilmnél ezt nem kritizálom).

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Ez annyira rossz, hogy már majdnem... még rosszabb. Nem, sajnos egy látványokra építő, nézhetetlen, tipikus amerikai vacak. Agyam eldobtam tőle.

 
Hakker   2018. 02. 06.

Sok benne a klisé, a mai napig nem értem, hogy egy olyan fejlett civilizációról, mely képes arra, hogy egy másik galaxisból ide tud jönni, miért rögtön a pusztítás jut az eszünkbe? Jó ellenpéldák erre a C. Clarke regények és a belőlük készült filmek.

A film összbevétele 303 025 485 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet az Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Kínában forgatták több, mint 200M $-os költségvetésből.

(dulkap)
 

Az idegenek hajóihoz a svábbogarakat vették mintának.

(dulkap)
 

A filmben több, mint 600 statisztát használtak.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.