Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Csatahajó (2012)

Battleship
Filmadatlap
 
31
Szereplők
28
Vélemények
134
Képek
1
Videók
 
Harper   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

1
Érdekes sztori, jó karakterekkel

Bár az IMDb -n a Csatahajó közepesnél alig jobb, mindössze 5.8 pontos értékeléssel szerepel, én nagyon szeretem ezt a pörgős és annyira emberi Peter Berg filmet. Sokat gondolkodtam azon, hogy számomra miért átlag feletti és arra jutottam, hogy a karakterek és szereplők miatt. Elsősorban Taylor Kitsch játéka kimagasló, de Liam Neeson is emlékezetes a lányát féltő, rettenthetetlen admirális szerepében. Jó az alapsztori is: a Földet megtámadó idegenek elleni harc, melyben a világot egy kiszuperált tengerésztiszt és egy japán kapitány menti meg. Nálam a Csatahajó nagy kedvenc és erős 80%-os produkció, bármit is "mond" az IMDb meg a Rotten Tomatoes.

 
Artemisia   2018. 01. 07.

3
Sablonos

Többet vártam ettől a filmtől és ezektől a színészektől. Nagyon fonák a film hangulata, egyrészt egy sablonos,ezerszer filmre vitt limonádé, a különc, vagány(kodó) srác, aki nem tus illeszkedni a z elvárt normákhoz, folyton megbotránkoztatja a munka... teljes kritika»


 
Filmelemző   2018. 04. 02.

1

Peter Berg, a Túlélő és az Amazonas kincse készítője (vagy tucatnyi más, remek film mellett) volt olyan profi ezúttal is, hogy egy nagyon jól kitalált sztoriból, baromi látványos és szórakoztató akciófilmet készítsen. Ez lett a Csatahajó. Persze a si... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

Hát emberek ez a film valami katasztrófa, a felénél beletekertem valami akció reményében, mert már nagyon untam, de alig volt benne valami. A film másik felét áttekertem és csak az akció-jeleneteknél állítottam le. A színészek harmatgyengék, az akci... több»

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Ez annyira rossz, hogy már majdnem... még rosszabb. Nem, sajnos egy látványokra építő, nézhetetlen, tipikus amerikai vacak. Agyam eldobtam tőle.

 
drg0602   2020. 02. 20.

0
Gyenge!!!!

Nagyon gyenge történet, gyenge színészi teljesítmények. Amerikai tucat film, látványos, rossz film! Kár volt időt pocsékolnom rá.

 
Megamovie   2016. 02. 23.

0

A film alapötlete a torpedó játékot veszi alapul.A csaták nagy része a szárazföldön,a tenger mélyén és a levegőben bontakozik ki,ahogyan a katonaság egy felsőbbrendű megállíthatatlanak tűnő erő ellen küzd.Összességében ami nekem lejött a filmből az a... több»

Galéria (134)

Videók (1)

A film összbevétele 303 025 485 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet az Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Kínában forgatták több, mint 200M $-os költségvetésből.

(dulkap)
 

Az idegenek hajóihoz a svábbogarakat vették mintának.

(dulkap)
 

A filmben több, mint 600 statisztát használtak.

(dulkap)
 

A USS Missouri veteránjai, akiket Stone Hopper megemlít valóban veterán katonák voltak, néhányuk még a második világháborúban szolgált.

(hp )
 

2012-ben három nagyszabású filmben láthattuk Taylor Kitscht. Az első a Csatahajó, a második a John Carter, a harmadik a Vadállatok volt. Egyik film sem szerepelt túl jól a mozipénztáraknál, a John Carter egyenesen katasztrofális teljesítményt nyújtott.

(hp )
 

Ebben a filmben debütált színésznőként Rihanna.

(hp )
 

Sam szerepére Rosie Huntington-Whiteley és Teresa Palmer is pályázott.

(hp )