2018.01.07 17:29 Artemisia Olvasottság: <100x
5

Sablonos

Többet vártam ettől a filmtől és ezektől a színészektől. Nagyon fonák a film hangulata, egyrészt egy sablonos,ezerszer filmre vitt limonádé, a különc, vagány(kodó) srác, aki nem tus illeszkedni a z elvárt normákhoz, folyton megbotránkoztatja a munkaadóit, meg van az ötlettelen és lusta forgatókönyvírók mentőöve, a giccses tiltott szerelmi szál és még az ambiciózus, példaképszerű bátty is, vagyis a film intonációja egy az egyben nevetségesen silány. Az első 30 perc felesleges, unalmas és ingerszegény nagyzolással telik, ami ráadásul semmi érdemleges funkciót nem tölt be a film szempontjából,semmi köze ahhoz, nem alapozza meg a karakterek támadás közbeni cselekedeteit, nem mond el semmit a háttérről,aminek később jelentősége lenne. A film tulajdonképpeni cselekménye a 30.

perc után kezdődik,érdemes egyből odatekerni. Itt pedig hirtelen eszünkbe jut a készítőknek,hogy egy high-tech sci-fit is szerettek volna forgatni, ami látványra sikeredett is,önmagukban az akciójelenetek is élvezhetőek, azonban a sztori részeként nem,hiszen túl könnyedén győzik le az elvileg szuper fejlett idegeneket ,akik elpusztítják az emberiség bástyáit,de egy rozoga, retro gőzhajóval le lehet őket győzni. A karakterábrázolás fájdalmas,f őleg Rihanna alakítására voltam kíváncsi, de már vagy negyed órája a képernyőn volt,mire rájöttem, hogy az a karakter nem fiú...A legtöbb alakítás égő, a lezárás pedig nevetségesen egyszerű. Pár idegen hajó elpusztította a fél világot, egy rossz hajóval leszerelték őket és minden visszatér a régi, középszerű kerékvágásba.Bármit is akartak,nem jön több idegen(eleve miért csak 5 hajót küldtek a Földre?).

Sablonos

67 Csatahajó  (2012)

akció | kaland | sci-fi | thriller

A speciális effektekben bővelkedő blockbuster-jelölt története a U.S. Navy csatahajó legénységének sorsát követi, akiknek az a feladatuk, hogy az alienek legyőzésével... több»

5