Erre a szerepre tart igényt Rihanna az új Batman filmben

Gőzerővel zajlanak a Batman film előkészületei, a korábbi hírek szerint Robert Pattinson már A sötét lovag jelmezét is felpróbálta, a film hivatalos szereposztásáról egyelőre mégsem igazán lehet tudni semmit sem.

A produkcióval kapcsolatban olyan nevek is felmerültek már, mint Pierce Brosnan Alfredként, Mahershala Ali Jim Gordonként, Vanessa Kirby Macskanőkét és David Tennant Rébuszként. Noha egyik szereposztást sem erősítette meg hivatalosan a Warner Bros., mindez nem igazán szab gátat a további találgatásoknak.

A legfrissebb híresztelések szerint Rihanna is meghívást kapott a film castingjára méghozzá Méregcsók szerepére. Noha a pletykákat maga az énekesnő cáfolta, azt egyáltalán nem vitatta, hogy nagyon szívesen eljátszaná a szerepet.

„Nem hívtak a stúdiótól, de ha így lenne, egész biztosan elmennék, mivel Méregcsók karaktere egy személyes kedvencem. Egyszer még Halloweenre is beöltöztem” – nyilatkozta a Rihanna az Entertainment Tonight magazinnak.

Mindez talán nem is tűnik annyira elképzelhetetlennek a rajongók számára, hiszen Rihanna többek között a Csatahajó, az  Ocean's 8 és az Annie című produkciókban már bizonyította, hogy a mozivásznon is megállja a helyét.