Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
66

A szörny (1999)

Lake Placid
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
A szörny
 
respect the movies   2018. 02. 05.

legújabb vélemény

Szerintem egy egész jó és szórakoztató film volt! Jómagam mindig szerettem az állatos horrorfilmeket, de sajnos elég kevés minőségi alkotás született az elmúlt években (és hát ez a film sem egy mai darab, a maga 18 évével)! Talán a 2000-es években született még egy két igazán szórakoztató darab e műfajban, olyanok mint a 97-es Anakonda, a 99-es Háborgó mélység vagy jelen filmünk! Ez a film annyiban tér el az előbb felsorolt két társától, hogy még a poénok is nagyon ott voltak! Nem feltétlenül merném mondani hogy sokat fogunk nevetni a film alatt, sokkal inkább a karakterek teszik humorossá a jeleneteket! Mert ebben a filmben sikerült kiváló karaktereket megalkotniuk, szinte mindenki talál olyan karaktert akiért lehet izgulni a rövidke játékidő alatt! A színészek alakítása is teljesen rendben volt és ezt elmondhatjuk a film készítőire is! A történet egyszerű, mégis élvezhető és pörgős (sőt még egy két csavart is beleraktak)! Az effektek is teljesen korrekt minőségűek voltak! Nagy kár hogy a film folytatásai, semmilyen téren meg sem közelítik az első rész minőségét!

 
Gyalog őrmester   2017. 11. 23.

Nagyon jó film! A folytatásokat nem láttam, de nem is nagyon akarom. Egyszer mindenkinek ajánlom a megtekintését ennek a filmnek!!

A film összbevétele 56 870 414 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek három folytatása született! Először 2007-ben majd 2010-ben és 2012-ben mutatták be a folytatásait! 2015-ben pedig készítettek még egy crossovert is a filmhez, ami Lake Placid vs Anaconda címen jelent meg!

(respect the movies)
 

A film történetileg Maine-ben játszódik! A valóságban egy jelenetett sem vettek fel Maine-ben!

(respect the movies)
 

A kritikusoktól a film inkább negatív kritikákat kapott.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.