Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Godzilla
 
tooker   2019. 01. 11.

legújabb vélemény

Ennyi év távlatából is nagyon jó élményt nyújt a Godzilla, mindig találok benne újat pedig már nem Egyszer láttam. Érdemes legalább egyszer megnézni, jó élmény

 
Moria99   2015. 08. 21.

Számtalanszor láttam már, de egyszer sem találtam benne eget rengető hibát. Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű. Ha még nem láttad ezt a filmet, ajánlom, hogy mihamarabb pótold.


 
eviestan   2014. 12. 20.

Azért ez a legjobb Godzilláról készült film, mert egyrészt a japánok szempontjából és japán tollból fakad, másrészt mert nem megy a lényeg fölött; s csakis a fenevadra fókuszál, nincsenek benne komolytalan és röhejes amerikai viccek.

 
Technikailag a film a végtelenségig profi. A mai napig ütősnek ható zene (lásd még a Ready Player One-ban), a díszletek és effektek mind-mind nagyon igényesen vannak megoldva, nagyon jól öregedtek, ez pedig nagyrészben annak köszönhető, hogy az effektek többsége „practical”, valamint a film fekete-fehér, amely az akciójelenetekből nem vesz el, cserébe az emberi vonalat tovább tudja mélyíteni. több»

A film összbevétele 4 673 423 dollár volt (imdb.com).

 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 57 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 93%-os értékelést kapott 70 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Szó volt róla, hogy Godzilla egy gorilla alakban jelenik meg a filmben, melynek a feje gombafelhő alakú.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.