Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

Gojira: Fainaru uôzu (2004)

Gojira: Fainaru uôzu
Filmadatlap
 
30
Szereplők
Vélemények
1
Képek
Videók

A film összbevétele 9 167 302 dollár volt (imdb.com).

 

Állítólag Ryûhei Kitamura úgy döntötte el, hogy mely szörnyek jelennek meg a filmben, hogy egy táskából Godzilla szörnyeket vett ki, és az asztalra helyezte, majd átrendezte őket, amíg nem talált kielégítő felállást.

(Thibo84)
 

Manda, Rodan, Kamacuras és Kumonga a hagyományos kosztümös mód és a CGI kombinációjával keltek életre, Zilla az egyetlen szörny, amelyet teljes mértékben számítógéppel keltettek életre. Számítógépes modelljének elkészítéséhez a vizuális effektusok művészei egyszerűen csak 3D-ben beszkennelték a gigantikus Ultimate Godzilla akciófigurát, amelyet eredetileg 1998-ban adott ki a Trendmasters.

(Thibo84)
 

Egy ponton ez a Gojira tai Mosura tai Mekagojira: Tôkyô S.O.S. (2003) folytatása, noha ezt hivatalosan soha nem jelentették be.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.