Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
43

Dragonball: Evolúció (2009)

Dragonball Evolution
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 05.

Kritikán aluli. Rettenetesen gyenge feldolgozás. Ez a sorozat ennél sokkal de sokkal jobbat érdemel. A rajongókról nem is beszélve.

 
Norbert93 Nézhetetlen  2019. 06. 13.
A filmezés legalja

A film (vagy micsoda), ami a Dragon Ball univerzumához mérten és attól elhatárolva, elvonatkoztatva önálló filmként is egy nézhetetlen katyvasz. A szándékosan rossz Zs kategóriás filmek is elbújhatnak egy ilyen kritikán aluli összkép mögött. Voltak már talán (!) rosszabb filmek is amikkel összeakadtam, de ez egyáltalán nem javít a helyzetén. Senkinek sem tudnám ajánlani, időpocséklás az egész.


 
hell.l   2016. 10. 02.

Ez a film egy értelmetlen katyvasz. A története, a kivitelezése, a színészek játéka egyszerűen borzalmas és ezeken a vizuális effektek sem segítenek.. Ezt a filmet senkinek sem ajánlom.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Ennél rosszabb adaptációt rég látni pont a napokban ismerte el az író, hogy csak a pénz motiválta az íráskor, de most komolyan valakit ez hajt? Egyszer nagyon remélem,h ogy lesz egy igazi Dragonball film.

 
era93   2015. 06. 05.

Elég elborzasztó volt ez az anime adaptáció. Valami szörnyű az ahogy megoldották. Karakterek némelyike eléggé deformált lett egyedül ami jó pont volt az talán a látvány effekt. A történet se volt hű így hát ez nagy csalódás volt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.