A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb anime sorozatának számító Dragon Ball újra az aranykorát éli. Rengeteg rajongó tekint vissza nosztalgiával főként a Dragon Ball Z szériára, ami úgy tűnik. újra megelevenedhet.

Egy Yadvender nevű felhasználó, aki ismer grafikusművésznek is számít az Instagramon, tett közzé egy koncepciót, amelyet azzal osztott meg, hogy a Disney-nél erősen fontolgatják, hogy egy teljes moziverzumot építenek fel a franchise-ra az MCU után/mellett. 

A pletyka szerint ráadásul felmerült a szereposztás kapcsán az Aquamanből valamint a Mortal Kombatból ismert Ludi Lin, illetve a Kőgazdag ázsiaiak és a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek sztárjának, Henry Golding neve, akik vélhetően Gokut és Vegetat alakítanák.

Bár ez a megosztás nem mostanában történt, és hivatalos forrásból azóta sem erősítették meg a hírt, de nem ez volt az első alkalom, hogy szárnyra kapott a pletyka. Jelen állás szerint úgy fest, hogy ha volt is ilyen projekt, abból semmi nem lesz, de egy frissebb iparági értesülés szerint egy sorozat fejlesztése tervben van a Disney+-ra, mely nem a Dragon Ball elsőszámú főhőse, Son Kogu, hanem Vegeta karaktere köré épülne.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I heard this rumor few days ago that Disney is planning to start a new Dragon Ball live action franchise with hope of replicating the massive success of the Marvel Cinematic Universe. Now this is only a rumor, I don't know if it's TRUE or what. I only hope to see super saiyan 4 make an entrance one day on the live action screen. #dragonball #dragonballz #goku #supersaiyan #disney #kakarot

Yadvender Singh Rana (@ultraraw26) által megosztott bejegyzés,

Jan 31., 2020, időpont: 10:31 (PST időzóna szerint)

A 2009-ben mozikba került Dragonball: Evolúció enyhén szólva is keserű élményt hagyott maga után a rajongóknál, a Fox megvásárlásával azonban nagy valószínűséggel nem csupán a terjesztési, hanem a gyártási jogok is átruházódtak a Disney-re, így izgalmas lesz majd látni, mit kezd a stúdió ezzel a masszív alapanyaggal.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

A fiatal harcos, a tizennyolc éves Son Goku küldetésre indul. Versenyt fut az idővel és a gonosz Piccolo királlyal, aki ezer esztendő után kiszabadul a börtönéből. Harc indul a... több»