Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
38
Szereplők
17
Vélemények
23
Képek
1
Videók
Dragon Ball Z
 
Megumi   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

Hol is kezdjem. Régebben eldöntöttem, hogy nekifutok a Dragon Ball szériának. Az első mű, a Dragon Ball élvezhető volt, de a Z, már az a "belepörgetek" sztori. Shounen anime persze, de nagyon monoton volt az egész -azért is készült a Kai- egy harc akár 10 epizódig is elment, és mivel én rövidebb animékhez voltam szokva, így kissé untam már a nézését, akármennyire is klasszikus, műfajteremtő nagykutya. Kövezzetek meg érte, de azt kell mondjam, hogy a Super jobb...végülis nekem. (És itt nem az animációra gondolok). Nem monoton, és számomra sokkal erőteljesebb harcokat láthattam. Nem megy el 300 részen át, mert hát minek, a Z tartalmát is már a hossza feléből megtudhatod. GT-t meg hagyjuk, kuka.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Hogy egy ismerősömet idézzem: "Mikor ez ment délután, még a busz sem közlekedett"


 
Deku   2017. 08. 21.

Ezt az animét nincs olyan aki ne ismerne, durván jó volt akkoriban. Bár ma nem tudnám eldönteni, hogy mi volt az ami megfogott benne. A története egyszerű mint a faék de mégis imádtam.

 
Orosz István   2016. 05. 23.

Legnagyobb anime. Már 6x néztem végig eszméletlen. Számomra megunhatatlan nekem semmi nem überli ezt az animet!!!!!! Buu, Cell, Dermesztő a nagy gonoszok akik folyamatos fejlődés árán sikerült legyőzni. Új szintek ami nagyon jó grafikával társul. Kibaszott jó! :D

 
babsy88   2016. 08. 06.

Legjobb Dragon Ball sorozat szerintem, több benne az akció, mint a többiben, és sokkal jobban ki is vannak a karakterek dolgozva mind képi megjelenítésben, mind pedig lelkileg.

 

Goku sosem találkozott a szériában Android 17-tel.

(ZozArt89)
 

A DBZ végére egyedül Mr. Satan nem halt meg egyszer sem. Minden más karater legalább egyszer meghalt.

(beero88)
 

A Kamehameha jelentése „Turtle Shot” .

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.