Dragon Ball Z (1996-2003)

Dragon Ball Z

Dinácska   2022. 03. 10.

Hát ha valakit nem fog meg az anime, akkor a mindennapi japán gondolkodásmód is távol áll tőle. Nem élünk ott és teljesen más kultúra még a globalizáció hullámai közt is. A fight és a brutalitás fogalmát máshogy értelmezik. A jellemfejlődésekre érdem... több»

Deku   2017. 08. 21.

Ezt az animét nincs olyan aki ne ismerne, durván jó volt akkoriban. Bár ma nem tudnám eldönteni, hogy mi volt az ami megfogott benne. A története egyszerű mint a faék de mégis imádtam.

Orosz István   2016. 05. 23.

Legnagyobb anime. Már 6x néztem végig eszméletlen. Számomra megunhatatlan nekem semmi nem überli ezt az animet!!!!!! Buu, Cell, Dermesztő a nagy gonoszok akik folyamatos fejlődés árán sikerült legyőzni. Új szintek ami nagyon jó grafikával társul. Kibaszott jó! :D

babsy88   2016. 08. 06.

Legjobb Dragon Ball sorozat szerintem, több benne az akció, mint a többiben, és sokkal jobban ki is vannak a karakterek dolgozva mind képi megjelenítésben, mind pedig lelkileg.

Norbert93   2018. 07. 21.

Milliók nőttek fel rajta és milliók rajonganak érte, a Dragon Ball Z világraszóló kultuszt és fanatizmust alakított ki magának. A megrajzolt harci jeleneteknek pedig még a 2018-as évvel bezárólag is csak kevés párja akad. Megszámlálgatatlan film és a... több»

Thibo84   2016. 06. 14.

Hogy egy ismerősömet idézzem: "Mikor ez ment délután, még a busz sem közlekedett"

Yosihiro   2017. 12. 13.

Ha anime akkor ez biztosan ott van a kedvencek között. Mindig lenyűgöz bármikor nézem is.

Goku sosem találkozott a szériában Android 17-tel.

(ZozArt89)

A DBZ végére egyedül Mr. Satan nem halt meg egyszer sem. Minden más karater legalább egyszer meghalt.

(beero88)

A Kamehameha jelentése „Turtle Shot” .

(beero88)

A Vegetával való harc után Goku a Wukong Kórházba kerül. A Wukong igazából a Goku kínai megfelelője.

(beero88)

Nincs női namekian, amióta aszexuálisak lettek és a tojás a szájukon keresztül jön ki.