Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
38
Szereplők
17
Vélemények
23
Képek
1
Videók
Dragon Ball Z
 
Megumi   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

Hol is kezdjem. Régebben eldöntöttem, hogy nekifutok a Dragon Ball szériának. Az első mű, a Dragon Ball élvezhető volt, de a Z, már az a "belepörgetek" sztori. Shounen anime persze, de nagyon monoton volt az egész -azért is készült a Kai- egy harc a... több»

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Hogy egy ismerősömet idézzem: "Mikor ez ment délután, még a busz sem közlekedett"


 
Deku   2017. 08. 21.

Ezt az animét nincs olyan aki ne ismerne, durván jó volt akkoriban. Bár ma nem tudnám eldönteni, hogy mi volt az ami megfogott benne. A története egyszerű mint a faék de mégis imádtam.

 
Orosz István   2016. 05. 23.

Legnagyobb anime. Már 6x néztem végig eszméletlen. Számomra megunhatatlan nekem semmi nem überli ezt az animet!!!!!! Buu, Cell, Dermesztő a nagy gonoszok akik folyamatos fejlődés árán sikerült legyőzni. Új szintek ami nagyon jó grafikával társul. Kibaszott jó! :D

 
babsy88   2016. 08. 06.

Legjobb Dragon Ball sorozat szerintem, több benne az akció, mint a többiben, és sokkal jobban ki is vannak a karakterek dolgozva mind képi megjelenítésben, mind pedig lelkileg.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Ha anime akkor ez biztosan ott van a kedvencek között. Mindig lenyűgöz bármikor nézem is.

 
Norbert93   2018. 07. 21.

Milliók nőttek fel rajta és milliók rajonganak érte, a Dragon Ball Z világraszóló kultuszt és fanatizmust alakított ki magának. A megrajzolt harci jeleneteknek pedig még a 2018-as évvel bezárólag is csak kevés párja akad. Megszámlálgatatlan film és a... több»

 

Goku sosem találkozott a szériában Android 17-tel.

(ZozArt89)
 

A DBZ végére egyedül Mr. Satan nem halt meg egyszer sem. Minden más karater legalább egyszer meghalt.

(beero88)
 

A Kamehameha jelentése „Turtle Shot” .

(beero88)
 

A Vegetával való harc után Goku a Wukong Kórházba kerül. A Wukong igazából a Goku kínai megfelelője.

(beero88)
 

Nincs női namekian, amióta aszexuálisak lettek és a tojás a szájukon keresztül jön ki.

(beero88)
 

Cooler-nek, Dermesztő fiatalabb testvérének több bolygója van mint neki. Coolernek durván 256, míg Dermesztőnek csupán csak 79.

(beero88)
 

Yamcha-t minden egyes saga-ban megölik, vagy súlyosan lesérül vagy már eleve halott.

(beero88)
 

Gohan sokkal erőszakosabb az anime-ben mint a mangában. Míg a mangában összesen 8 karakterrel végzett, addig az anime-ben 15-el.

(beero88)
 

Vegeta majdnem mindig a Saiyan születési nevén szólítja Gokut, azaz Kakarot néven. Vegeta összesen nyolcszor ejtette ki a száján a Goku nevet.

(beero88)
 

Brolynak, a Legendás Szuper Saiyannak a születésekor már 10,000 volt az erőszintje. Ez hasonló, mint az elit Saiyan harcosok, amikor erejük teljében vannak.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.