Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
35
Szereplők
16
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Nekem egy kicsit erőltetett ez a mese, ezért nem is szerettem nézni sose. Túl kitalált az egész történet nem sok valós alappal.

 
indingo   2019. 05. 20.

Kellemes gyerekkori emlékeket hoz fel bennem. Mindenki nézte az osztályban, bár mai fejjel átgondolva nem egy tipikus gyerekeknek való mese. Sok benne az erőszak.


 
Deku   2017. 08. 21.

Hát ezt az animét mindenkinek látnia kell. Nem mondom, hogy borzasztóan agyafúrt és kidolgozott a sztorija de mindenképp megéri megnézni mert izgalmas és szórakoztató.

 
Orosz István   2016. 05. 23.

Legeslegjobb! :) Míg a világ világ lesz lesz Dragon Ball fantizmus! Vicces tele humorral jó, harci jelenetekkel, a grafika még itt kezdetleges, de egy igazi Dragon ball fannak ez nem számít, és akár 100x is újra tudja nézni. A magyar szinkront meg nagyon eltalálták, az a baj ma már pár színész nem él aki hangjukat kölcsönözték ennek a zseniális anime karaktereknek. :(

 
Thibo84   2019. 05. 24.

Hogy egyik ismerősömet idézzem "Amikor ez a mese ment, még a busz sem közlekedett". Nagy kedvencem a mai napig ez az anime, főleg azokat a részeket kedvelem, amikor a Vörös szalag renddel küzd, azok közül is amikor a toronyban csap össze velük Goku. Ebben a sorozatban még sokkal inkább tűnik emberinek Goku, leszámítva azt, hogy át tud változni egy gorillává, még nem mutatkozik a Csillagharcos énje. A sok csata mellett ugyan akkor a humor sem maradt el. Persze nem csak Goku körül forog az anime - habár ő a főhős és rendkívüli fejlődésen megy át az első résztől kezdve -, hanem ott vannak a barátai és ellenlábasai is, akikre érdemes oda figyelni. Mind a két táborban vannak vicces és karizmatikus karakterek.

 

Launch eltűnt a sorozatból, mert Akira Toriyama teljesen megfeledkezett róla.

(beero88)
 

Jackie Chan kedvenc karaktere Goku.

(beero88)
 

A második Goku vs. Vegeta harc pontosan 200 résszel az első után esik meg.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.