Élőszereplős Dragon Ball-film Jackie Channel?

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy Zack Snyder egy friss interjú során elárulta, nagyon szívesen készítene egy élőszereplős Dragon Ball filmet.

Nem is kellett sokáig várni, hogy ezzel kapcsolatban Jackie Chan is megszólaljon, noha nem mindezt nem Snyder kijelentésén felbátorodva tette. Jackie a Daizenshuu kapcsán árulta el, hogy valójában ő maga is rajong kultikus anime sorozatért, ráadásul nem csupán a szériát látta, hanem a mangát is elolvasta.

“Természetesen Goku az egyik kedvenc karakterem, kedvenc jeleneteim közül azonban túl hosszú listát lehetne írni. Ez egy olyan mű, amelyet nagyon szívesen megcsinálnék filmes változatban is, hiszen a Dragon Ball egyszerűen tele van remek ötlettel és elképzeléssel. Ugyanakkor egy élőszereplős változathoz rengeteg CGI-ra lenne szükség, és persze hatalmas összegeket kellene rááldozni” - írja a színész.

Akira Toriyama mangaka, a Dragon Ball megalkotója egy korábbi interjú során már elárulta, hogy rengeteg akciófilm inspirálta, ehhez fűződően pedig azt is elmondta, hogy egy fiatal Jackie Chan tökéletes Goku lenne egy filmváltozatban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

A fiatal harcos, a tizennyolc éves Son Goku küldetésre indul. Versenyt fut az idővel és a gonosz Piccolo királlyal, aki ezer esztendő után kiszabadul a börtönéből. Harc indul a... több»