Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
47
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
SzFa   2017. 09. 30.

legújabb vélemény

Időutazó szamuráj, ez nekem új. Soha sem jött át a valódi történet, mindig csak annyit észleltem hogy csapkod össze-vissza. A megrajzolás nem tetszik és a történet sem valami érdekes számomra.

 
Dan   2015. 11. 19.

Úgy vélem, hogy ez az egyik legjobb animációs sorozat, ami valaha készült. Nagyon mélyreható történettel és zsigeri élményekkel tele. Nem tudom megunni.


 
Homer   2016. 07. 29.

Szörnyen gyengére sikerült gagyi egy sorozat. Nem csoda hogy ilyen kevesen ismerik. Semmi értelme és még a történet is gyenge. Az animáció meg egyszerűen szedett vedett és ronda sajnos. Nézhetetlen az ilyen számomra és sajnos szerintem másoknak is.

 
pepmed   2015. 06. 19.

Meglepődtem, hogy szélesvásznú. Ilyet ritkán lát azért az ember sorozatoknál. Nem mellesleg nagyon jóra sikerült. Fordulatos.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.