Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Szamuráj Jack (2001-2017)

Samurai Jack
Filmadatlap
 
47
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
3
Videók

Galéria (6)

Videók (3)

 
Lehmann   2020. 09. 16.

legújabb vélemény

1
Barátságos kaland rajzfilmsorozat olykor thrilleres hatással

Jó koncepció! Fő gonosz és egy harcos. A harcos járja a világot harcol az igazságért a gonosz pedig üldözi őt és minden akadállyal megkell küzdenie. A rajzfilm közben nagyon megtetszettek rövid zenés bevágások, 1-2 alkalommal thrilleres lassított, vágóképes zenés aláfestéssel rendelkező részek is nagyon megfogtak. Érezhető valahol 3. évad környékén kifogytak az ötletből, ott közömbös lett a rajzfilm számomra. De 1-1 rész rávett a folytatásra. Kitartás, céltudatosság, akaraterő. Milyen az igazi harcos? Ezt megláthatjuk a rajzfilmben. 10/7-8-asnak mondom a rajzfilmet.

 
Dan   2018. 11. 19.

2

Úgy vélem, hogy ez az egyik legjobb animációs sorozat, ami valaha készült. Nagyon mélyreható történettel és zsigeri élményekkel tele. Nem tudom megunni.

 
pepmed   2015. 10. 12.

1

Meglepődtem, hogy szélesvásznú. Ilyet ritkán lát azért az ember sorozatoknál. Nem mellesleg nagyon jóra sikerült. Fordulatos.

 
SzFa   2017. 09. 30.

0

Időutazó szamuráj, ez nekem új. Soha sem jött át a valódi történet, mindig csak annyit észleltem hogy csapkod össze-vissza. A megrajzolás nem tetszik és a történet sem valami érdekes számomra.

 
Homer   2016. 07. 29.

0

Szörnyen gyengére sikerült gagyi egy sorozat. Nem csoda hogy ilyen kevesen ismerik. Semmi értelme és még a történet is gyenge. Az animáció meg egyszerűen szedett vedett és ronda sajnos. Nézhetetlen az ilyen számomra és sajnos szerintem másoknak is.

 

Az eredeti négy évadot Genndy Tartakovsky és Bud Luckey rendezte és készítette, az ötödik évadot Michael Lazzo rendezte, és Lou Romano gyártotta.

(Thibo84)
 

James L. Venable zeneszerző nem tért vissza az ötödik évadra. Helyére Tyler Bates állt be.

(Thibo84)
 

Az ötödik évadnál ahelyett, hogy hagyományosan animálták volna, több digitális programot használtak fel, de a sorozat azonos stílusát megtartották.

(Thibo84)
 

Tyler Bates új nyitó témát írt az ötödik évadra, de az eredeti témát a szokásos módon az utolsó stáblista alatt újrahasználták.

(Thibo84)
 

Ashi hasonlít Ilanára a Sym-Bionic Titan (2010) című sorozatból, amelyet szintén Genndy Tartakovsky készített. Mindkét karaktert Tara Strong szólaltatta meg.

(Thibo84)