Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86
Filmadatlap
 
38
Szereplők
17
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Vélemények: Dragon Ball Z (1996)

 
Megumi   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

Hol is kezdjem. Régebben eldöntöttem, hogy nekifutok a Dragon Ball szériának. Az első mű, a Dragon Ball élvezhető volt, de a Z, már az a "belepörgetek" sztori. Shounen anime persze, de nagyon monoton volt az egész -azért is készült a Kai- egy harc akár 10 epizódig is elment, és mivel én rövidebb animékhez voltam szokva, így kissé untam már a nézését, akármennyire is klasszikus, műfajteremtő nagykutya. Kövezzetek meg érte, de azt kell mondjam, hogy a Super jobb...végülis nekem. (És itt nem az animációra gondolok). Nem monoton, és számomra sokkal erőteljesebb harcokat láthattam. Nem megy el 300 részen át, mert hát minek, a Z tartalmát is már a hossza feléből megtudhatod. GT-t meg hagyjuk, kuka.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Hogy egy ismerősömet idézzem: "Mikor ez ment délután, még a busz sem közlekedett"


 
Deku   2017. 08. 21.

Ezt az animét nincs olyan aki ne ismerne, durván jó volt akkoriban. Bár ma nem tudnám eldönteni, hogy mi volt az ami megfogott benne. A története egyszerű mint a faék de mégis imádtam.

 
Orosz István   2016. 05. 23.

Legnagyobb anime. Már 6x néztem végig eszméletlen. Számomra megunhatatlan nekem semmi nem überli ezt az animet!!!!!! Buu, Cell, Dermesztő a nagy gonoszok akik folyamatos fejlődés árán sikerült legyőzni. Új szintek ami nagyon jó grafikával társul. Kibaszott jó! :D

 
babsy88   2016. 08. 06.

Legjobb Dragon Ball sorozat szerintem, több benne az akció, mint a többiben, és sokkal jobban ki is vannak a karakterek dolgozva mind képi megjelenítésben, mind pedig lelkileg.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Ha anime akkor ez biztosan ott van a kedvencek között. Mindig lenyűgöz bármikor nézem is.

 
Norbert93   2018. 07. 21.

Milliók nőttek fel rajta és milliók rajonganak érte, a Dragon Ball Z világraszóló kultuszt és fanatizmust alakított ki magának. A megrajzolt harci jeleneteknek pedig még a 2018-as évvel bezárólag is csak kevés párja akad. Megszámlálgatatlan film és anime merített belőle. A hosszú évek alatt mit sem veszített a minőségéből. Bátran kijelenhetem, hogy több millió akkori gyerekkel egyetemben az én gyermekkoromat is szebbé varázsolta. Köszönjük Akira Toriyama!

 
TribeBubu   2017. 05. 31.

Szerintem a Dragon Ballhoz közel sem ér fel, mert iszonyúan, de tényleg már-már lehetetlen módon el volt nyújtva. A karakterek továbbra is óriásiak és a rajzstílus egyre kiforrottabb, ahogy halad az ember az epizódokkal (bár úgy vettem észre, hogy volt egy vagy két nagyon béna animátorcsapat, akik majmolni akarták azt, amelyik a magját alkotta a sorozatnak, ez a mag pedig aztán apait, anyait beleadott és sajnos ezek a csoportok felváltva készítették el a részeket, szétbuzerálva így a minőséget.) De hiába ez a kiforrottság, mert az ember elunja magát azon, hogy az aktuális szupergonosz öt epizódonként elmeséli mindig valaki másnak, hogy ő honnan jött és miért teszi azt, amit és ez persze az utolsó vágásig pontosan ugyanúgy van ábrázolva, ahogy az első alkalommal. Azt a 291 részt 159-be bele tudták sűríteni a Dragon Ball Kaiban, ami ugye a Z olyan változata, amelyet megszabadítottak a felesleges tölteléktől. Bizony, a sorozatnak közel a fele értelmetlen.

 
Niki18   2015. 11. 01.

Gyerekkorom nagy kedvence. Alig vártam, hogy suli után leüljek és nézzem a tvben az aktuális részt. Legjobb japán anime az biztos. Barátságról, kitartásról, stb. szól és jó poénok vannak benne

 
Zoer8993   2017. 05. 26.

Mondhatni ezen az animén nőttem fel. Na meg persze a Pokémonon. Akkoriban még azt se tudtuk mifán terem az anime. Viszont nagy kedvencem volt és imádtam a harci jeleneteket. Ragyogóan megrajzolt mű.

 
fcbnandi   2015. 11. 02.

Szerintem minden idők legjobb japán animéje. Gyerekkoromban alig vártam, hogy hazajöjjek a suliból és megnéztem a tv-ben az aktuális részt. Nagyon imádom benne a karaktereket. Sokszor megható jelenetek is vannak benne és nagyon viccesek is. Barátságról, összetartásról és kitartásról szól

 
Garadi   2016. 03. 26.

Gyerekkorom egyik kedvence, mint ahogy sok korombeli srácnak :D Felnőtt fejjel sajnos csak a nosztalgia tartotta bennem a lelket, a 40 epizódos értelmetlen bunyókat fárasztó nézni. Egyedüli kivétel - a sokat által nem kedvelt - Android Saga, aminek a története szerintem megérdemli az 5 csillagot, a karaktereken ott figyelhető meg egyedül fejlődés, Future Trunks pedig a kedvencem kiskorom óta :)

 
Xarxas   2015. 10. 03.

Egy generációt nevelt fel. Legnagyobb kötelező klasszikus az animék közül. Ráadásnak a szinkron olyan borzalmas hogy végig nevetheted az egészet :D

 
Thirst0626   2018. 11. 11.

Szerintem ehhez nem kell semmit hozzáfűzni. Gyerekkorom kedvence, és még most is az.

 
Marius   2016. 01. 29.

Szeretem, azt mondanám, hogy a Dragon ball sorozatok csúcsával állunk szemben. A karakterek kidolgozottak szerethetőek, mindenkinek saját története, egyénisége van. Sajnos , minél tovább húzzák a történetet egyre jobban, a minőség rovására megy...

 
ViktorBoss9   2017. 02. 12.

A kedvencem. Nem tudom megunni. Vannak kicsit vontatott részek, de összességében a sztori, a karakterek, a harcok mind óriási. :)

 
Bulki   2014. 12. 21.

Ez a sorozat olyan kultikus, mint a Nils Holgersson volt vagy filmek terén a Dallas. Mindenki tudja, hogy miről van szó, ha ez a név felmerül. Nekem az egyik kedvencem, habár amellett, hogy a humora vicces, az egyes jelenetek és karakterek banalitásán is remekül szórakoztam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.