Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Godzilla (1998)

Godzilla
Filmadatlap
 
31
Szereplők
28
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
drg0602   2023. 01. 07.

legújabb vélemény

0

Teljesen tökéletes alkotás, akár a látványvilágról, akár a történetről legyen szó. A korához képest nagyon jól van elkészítve. Régi film, nekem újranézős volt. Nagyon tetszett most is, ugyanúgy, mint amikor elsőre láttam moziba. Szuper látványos, jó történetű film. Értékelés: 10/10

 
Puncs   2019. 04. 05.

0

Nagyon látványos, még mai szemmel is. Azt hiszem, az ilyen típusú filmnek erről kell szólnia. Nem vár az ember tőle hatalmas színészi alakításokat, de a szereplőgárda nekem még valahogy így sem igazán jött be, Jean Renot leszámítva. Ő kifejezetten lu... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 06.

0

Gyerekkoromban tátott szájjal néztem végig és, ha ma is meglátom bármelyik csatornán szívesen megnézem, mert izgalmas, látványban nem szenved hiányt Roland Emmerich filmje. Matthew Broderick és Jean Reno játéka is még mindig élvezhető.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

0

Semmit nem élveztem anno,mikor láttam,és kb egy hónapja ismét megnéztem a televízióban.Unalmas,és semmitmondó.Elnagyolt,és túlrendezett film.Broderick nagyon gyenge.Sajnos ez a trash kategória.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 24.

0

Ez a Godzilla film egyike azon filmélményeimnek, amelyik az évek során a legtöbbet alakult. Gyerekként láttam és akkor lenyűgözött, aztán utánnaolvastam az egésznek az eredettörténetének, a japán verziókról, plusz elméletileg öregedtem és okosodtam i... több»

 
Thibo84   2019. 03. 19.

0

Anno elsők között néztem meg mozikban, és akkor teljesen le is vett a lábamról. A lény mellett nagy kedvencem volt benne Jean Reno karaktere. Ez évekig így is maradt, aztán, ahogy idősödtem, ráeszméltem, jó a történet, látványos a film is, de a lény... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Mai napig egyik kedvenc filmem és nosztalgikus érzés fog el akárhányszor is nézem meg. Fantasztikus volt minden jelenet benne és lélegzetelállítóan formázták meg a történetet.

A film összbevétele 242 700 000 dollár volt (imdb.com).

 

Godzilla tűnik fel a legtöbbször filmekben, eddig 28 ilyen filmet számoltak.

(Norbi)
 

Emmerich nem kedvelte az eredeti Godzilla történetet, ezért megváltoztatta.

(HE7EDIK)
 

1998-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

1998 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)
 

Matthew Broderick egy interjúban elmesélte a következő anekdotát: a Hawaii forgatás során az egész stábnak búvárruhát kellett viselnie a ruhája alatt. Broderick mérges volt, mert az övét hátul kellett becipzározni, és ezt elég nehéz volt minden nap megcsinálni. Egy nap azonban összefutott Hank Azariaval, akin látta, hogy neki elől van becipzározva a búvárruhája. "Ó, a tiédet elöl kell becipzározni?" - kérdezte, mire Azaria azt válaszolta: "mindegyiket elöl kell". Kiderült, hogy Broderick végig fordítva vette fel a búvárruháját.

(kázsé)