Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Jurassic World: Krétakori tábor (2020-2021)

Jurassic World: Camp Cretaceous
Filmadatlap
 
6
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
6
Videók
 
jfruzsi97   2020. 10. 12.

legújabb vélemény

0

Imádom a Jurassic Park/World minden részét, így vetnem kellett erre az animációs sorozatra is egy pillantást, főleg, hogy a netflix készíti. Élvezhető, mivel nem 5 éveseknek szóló figurák vannak benne, jól megalkották őket. Remek grafikával, ahogy a ... több»

 
hedva   2020. 09. 21.

0

A gyerekeket remekül leköti, a Jurassic Park rajongó felnőtteknek pedig egész kellemes élmény.


 
istvan   2020. 07. 09.

0

Nem számítottam különösebben sokra - a gyereksorozatokkal már csak így vagyok -, aztán mégis beszippantott, mert elég sodró lendületű a történet.

 
fester   2015. 06. 14.

0

A látványvilágra nem lehet panasz, a dínóat nagyon odatették, ezért élvezetes nézni.

Galéria (13)

Videók (6)

 

A sorozat minden epizódja azzal kezdődik, hogy a kamera egy nagy, sárral teli, vízzel telített lábnyomra fókuszál. A víz azonos módon hullámzik, mint amikor a T-Rex a Jurassic Parkban először közeledik.

(Thibo84)
 

Amikor Sammy Gutierrezről kiderül, hogy egy titokzatos társaság operatív munkatársa, aki meg akarja szerezni Dr. Wu Jurassic Worldről származó kutatási eredményeit, tükrözi Denis Nedry karakterének ívét a Jurassic Parkban, aki dinoszauruszmintákat akart kicsempészni a parkból egy rivális vállalat számára. Sammy még hasonló inget is hordott, ugyanolyan rózsaszín virág- és levélmintával, mint Nedry.

(Thibo84)
 

Amikor Darius és a többi táborozó megérkezik a táborba, gyorsan rájönnek, hogy John Hammond minden "költség" ellenére sem kímélte dinoszaurusz vidámparkjának létrehozását, minden bizonnyal sarkosított, amikor a technológiáról volt szó. A walkie talkie hibás, a wifi furcsa, és az egysínű vészfékek ki vannak kapcsolva. Ez utalás Michael Crichton Jurassic Park regényére, amelyben John Hammond kapzsi kapitalista volt.

(Thibo84)
 

A rádióbeszélgetések elárulnak valamit Dr. Wu sorsáról a Jurassic Worldben, aki túlélte az Indominus Rex támadást. Az őrök sírást hallanak – "Lődd le!" –, miközben a Velociraptor hangjai hallhatók. Az egyik őr azt kiáltja: "A parancs Wu megmentését célozza". Ez azt is jelzi, hogy kiemelt fontosságú annak biztosítása, hogy Dr. Wu eljusson a szigetről, függetlenül attól, hogy hány ragadozót (vagy más "eszközt") károsítottak meg. A fecsegés azt a brutális körülményt jelzi, ami Wu veszélyes menekülését övezi.

(Thibo84)
 

Miután Kenji és Darius eltévesztik a karámot, és a Velociraptoroknál kötnek a Compsognathusok helyett, végül megmenekülnek a személyzet gyors reagálásának köszönhetően. Amint kihúzzák őket, egy ismerős raptor jelenik meg. A sasszemű rajongók azonnal felismerik Kéket, Owen Grady kedvenc raptortársát és hősét a Jurassic Worldből, aki a sorozat végén is megjelenik.

(Thibo84)
 

Ez a második alkalom a franchise-ban, amikor egy nagy ragadozó dinoszaurusz megpróbál felmászni a lépcsőn, hogy üldözze a karaktereket és kudarcot valljon. Rexy ezt a Jurassic Park: The Game alatt is megcsinálta.

(Thibo84)
 

Sammyt eredetileg fiúnak képzelték el, de végül megváltoztatták a nemét.

(Thibo84)
 

Legalább egy felvételen látható, hogy az Indominus Rex lába közel azonos módon lépett a sárba, mint a T-Rex, aki kitört az első Jurassic Parkban.

(Thibo84)
 

Kiderült, hogy Zachnek és Grey-nek a táborba kellett volna mennie. A karakterek megsérült giroszkópját és az Indominus Rex által megölt Ankylosaurus tetemét is megtalálják a táborozók.

(Thibo84)
 

A Jurassic Park III (2001) hangutánzó kamrája az első részben látható. Érdekes, hogy Darius a raptorok hangutánzó kamráját használja egy T-Rex megtámadásához, amely hasonló a 3 korábbi forgatókönyv egyikének fel nem használt jelenetéhez, amelyben Grant raptorok hívására használja a Spinosaurus megtámadásához. A legfőbb különbség, hogy ez a tévésorozat videójátékának része.

(Thibo84)
 
Bár néhány helyen döcögős az animáció, a végeredmény szempontjából a Jurassic-franchise első sorozata egy szerethető, és élvezhető alkotás lett. több»