Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Jurassic World: Krétakori tábor (2020-2021)

Jurassic World: Camp Cretaceous
Filmadatlap
 
6
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
6
Videók

Galéria (13)

Videók (6)

 
accattone   2021. 05. 24.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
A legérettebb JW-darab

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A pénteken debütált harmadik évadra már sokkal inkább jellemző a családi jelleg: leszámítva egy-két irritáló kamasz bon mot-t, ebben már bőven találhatók olyan jelenetek, amelyek egyrészt növelik a horrorfaktort, másrészt nem komolykodó, hanem valóba... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2020. 10. 12.

0

Imádom a Jurassic Park/World minden részét, így vetnem kellett erre az animációs sorozatra is egy pillantást, főleg, hogy a netflix készíti. Élvezhető, mivel nem 5 éveseknek szóló figurák vannak benne, jól megalkották őket. Remek grafikával, ahogy a ... több»

 
hedva   2020. 09. 21.

0

A gyerekeket remekül leköti, a Jurassic Park rajongó felnőtteknek pedig egész kellemes élmény.

 
istvan   2020. 07. 09.

0

Nem számítottam különösebben sokra - a gyereksorozatokkal már csak így vagyok -, aztán mégis beszippantott, mert elég sodró lendületű a történet.

 
fester   2015. 06. 14.

0

A látványvilágra nem lehet panasz, a dínóat nagyon odatették, ezért élvezetes nézni.

 

A sorozat minden epizódja azzal kezdődik, hogy a kamera egy nagy, sárral teli, vízzel telített lábnyomra fókuszál. A víz azonos módon hullámzik, mint amikor a T-Rex a Jurassic Parkban először közeledik.

(Thibo84)
 

Amikor Sammy Gutierrezről kiderül, hogy egy titokzatos társaság operatív munkatársa, aki meg akarja szerezni Dr. Wu Jurassic Worldről származó kutatási eredményeit, tükrözi Denis Nedry karakterének ívét a Jurassic Parkban, aki dinoszauruszmintákat akart kicsempészni a parkból egy rivális vállalat számára. Sammy még hasonló inget is hordott, ugyanolyan rózsaszín virág- és levélmintával, mint Nedry.

(Thibo84)
 

Amikor Darius és a többi táborozó megérkezik a táborba, gyorsan rájönnek, hogy John Hammond minden "költség" ellenére sem kímélte dinoszaurusz vidámparkjának létrehozását, minden bizonnyal sarkosított, amikor a technológiáról volt szó. A walkie talkie hibás, a wifi furcsa, és az egysínű vészfékek ki vannak kapcsolva. Ez utalás Michael Crichton Jurassic Park regényére, amelyben John Hammond kapzsi kapitalista volt.

(Thibo84)
 

A rádióbeszélgetések elárulnak valamit Dr. Wu sorsáról a Jurassic Worldben, aki túlélte az Indominus Rex támadást. Az őrök sírást hallanak – "Lődd le!" –, miközben a Velociraptor hangjai hallhatók. Az egyik őr azt kiáltja: "A parancs Wu megmentését célozza". Ez azt is jelzi, hogy kiemelt fontosságú annak biztosítása, hogy Dr. Wu eljusson a szigetről, függetlenül attól, hogy hány ragadozót (vagy más "eszközt") károsítottak meg. A fecsegés azt a brutális körülményt jelzi, ami Wu veszélyes menekülését övezi.

(Thibo84)
 

Miután Kenji és Darius eltévesztik a karámot, és a Velociraptoroknál kötnek a Compsognathusok helyett, végül megmenekülnek a személyzet gyors reagálásának köszönhetően. Amint kihúzzák őket, egy ismerős raptor jelenik meg. A sasszemű rajongók azonnal felismerik Kéket, Owen Grady kedvenc raptortársát és hősét a Jurassic Worldből, aki a sorozat végén is megjelenik.

(Thibo84)