Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Jurassic Park III (2001)

Jurassic Park III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
32
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 13.

Az tény, hogy az első két rész jobb lett mint a 3. Annak viszont örültem meg, ha megnézem örülök, hogy Sam Neill volt a főszereplője és az arca a kalandfilmnek, bár azt sajnálom, hogy Jeff Goldblumnak még egy kis mellékszerep sem jutott az 1. és 2. rész után. Összességében egy remek is kalandfilm sok "új" Dinoszauruszokkal, helyenként izgalommal, látványos jelenetekkel. Természetesen voltak benne bakik, apróbb hibák, de mint azt tudom, tudjuk minden filmnek van hibája.

 
indingo   2017. 05. 02.

Az első rész után ezt bírtam a legjobban. A történetben újra egy gyerek kerül a középpontba és igazi dinoskalandokkal övezve bejárják a szigetet, kiutat keresve.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 28.

Sajnos ez a film már nem ugyanaz, mint elődei. Rövid, nem jól kibontott történet. Ráadásul még a T-Rexet is hamar megölik. Imádtam az első rész, még tetszett a második, de ez az epizód már gyenge.

 
Deku   2017. 12. 23.

Fárasztó volt nézni, abban a hitben ültem le, hogy majd kikapcsol de pont az ellenkezőjét kaptam. Ebben a filmben nehezemre esett eldönteni, hogy ki merre miért van. Teljes a káosz.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 09.

Számomra a kedvenc Jurassik Park rész! Sok dínóval találkozhatunk bár ezek már második generációsak lehetnek mert némelyik olyan mint az összemosott ruha mindenből került rá egy kicsi. A film hangulata feszített és humoros. Bár vannak benne nagy kérdőjelek mint például hogy tudjuk a raptor intelligens állat de nem hiszem hogy pár tojás miatt és egy hang hallatán nem tépi szét a meleget árasztó élő friss husikát. De ezekkel a bakikkal szép ez a film.

Sam Neill
William H. Macy
Sam Neill
Téa Leoni

A film összbevétele 368 780 809 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Neill és Laura Dern második Jurassic filmje.

(HETEDIK )
 

Helyet kap a legnagyobb húsevő dínó is a Spinosaurus személyében.

(HETEDIK )
 

A sorozatból ez az első film, amelynek nem Spielberg volt a rendezője, és nem Michael Crichton-könyve alapján készült.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.