Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%

Jurassic Park III (2001)

Jurassic Park III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
Timon   2020. 04. 19.

legújabb vélemény

Az első részhez nem tud felérni ugyan,de akár a második rész,ez is nagyszerű volt, Persze az izgalmas részek vittek mindent.Az izgalmas bevezető,találkozás a dínókkal,sikoltozás és menekülés.Megvolt benne tehát minden,ami egy Jurassic-filmhez kell.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 13.

Az tény, hogy az első két rész jobb lett mint a 3. Annak viszont örültem meg, ha megnézem örülök, hogy Sam Neill volt a főszereplője és az arca a kalandfilmnek, bár azt sajnálom, hogy Jeff Goldblumnak még egy kis mellékszerep sem jutott az 1. és 2. ... több»


 
indingo   2017. 05. 02.

Az első rész után ezt bírtam a legjobban. A történetben újra egy gyerek kerül a középpontba és igazi dinoskalandokkal övezve bejárják a szigetet, kiutat keresve.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 28.

Sajnos ez a film már nem ugyanaz, mint elődei. Rövid, nem jól kibontott történet. Ráadásul még a T-Rexet is hamar megölik. Imádtam az első rész, még tetszett a második, de ez az epizód már gyenge.

 
Deku   2017. 12. 23.

Fárasztó volt nézni, abban a hitben ültem le, hogy majd kikapcsol de pont az ellenkezőjét kaptam. Ebben a filmben nehezemre esett eldönteni, hogy ki merre miért van. Teljes a káosz.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 09.

Számomra a kedvenc Jurassik Park rész! Sok dínóval találkozhatunk bár ezek már második generációsak lehetnek mert némelyik olyan mint az összemosott ruha mindenből került rá egy kicsi. A film hangulata feszített és humoros. Bár vannak benne nagy kérd... több»

 
Thibo84   2019. 03. 22.

Az első rész az újdonság erejével hatott és letarolta a mozikat, a 2. résznél nem volt akkora hűha, de a sok új dinó és, hogy több játékidőt is kaptak, hozta a várt színvonalat, ám a 3. rész nem igazán dobogtatta meg az emberek szívét, alul is teljes... több»

Sam Neill
Sam Neill
Téa Leoni

A film összbevétele 368 780 809 dollár volt (imdb.com).

 

Sam Neill és Laura Dern második Jurassic filmje.

(HETEDIK )
 

Helyet kap a legnagyobb húsevő dínó is a Spinosaurus személyében.

(HETEDIK )
 

A sorozatból ez az első film, amelynek nem Spielberg volt a rendezője, és nem Michael Crichton-könyve alapján készült.

(Bogi87)
 

A főszörnynek kezdetben csak az árnyéka látszódott a posztereken, így a rajongók sokáig csak találgatni tudtak, hogy egy Suchomimus vagy egy Baryonyx az, de végül mind tévedtek.

(Bogi87)
 

A film zeneszerzője Don Davis és a korábbi részek zenéjét alkotó John Williams elnyerték a BMI Film Awards Legjobb Zenei díját.

(Bogi87)
 

A filmhez hét videojáték, három könyv, rengeteg akciófigura és több játék is készült.

(Bogi87)
 

A film végén látható Pterarodonok eredetileg az első film zárójelenetében jelentek volna meg, de lecserélték őket pelikánokra.

(Bogi87)
 

Tényleg létezik a csontlelőhelyen használt gyorsformázó gép, és úgy néz ki, mint egy marógép.

(Bogi87)
 

Egy valódi ásatáson vették fel a nyitó jelenetsort, ahol Jack Horner kutatott.

(Bogi87)
 

A filmben Billy, Dr. Grant segédje eredetileg meghalt volna, de a színész kérésének engedve a szereplő életbe maradhatott.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.